Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

STP Alba Iulia, nominalizată pentru titlul de cea mai bună firmă de transport public de călători din ţară. Vezi surpriza de Crăciun

Publicat

Societatea de Transport Public (STP) Alba Iulia este nominalizată la categoria „cel mai bun transportator public din ţară, la Gala Premiilor TIR Magazin 2012. Revista cu acest nume este de referinţă în domeniul transporturilor, iar clasificarea s-a făcut pe nouă categorii. În aceste zile, firma a intrat în atmosfera sărbătorilor şi a pus la dispoziţia albaiulienilor „autobuzul lui Moş Crăciun”, care circulă pe traseele obişnuite din oraş.

Publicaţia mai aminteşte premii cea mai bună firmă de transport călători din ţară, pentru siguranţă rutieră, dar şi cel mai bun vehicul ecologic, cel mai bun van, cea mai bună remorcă/semiremorcă, cel mai bun autobuz/autocar şi cel mai bun camion.

La categoria cea mai bună firmă de transport public de călători, în concurs mai este înscrisă Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB). În ceea ce priveşte oferta şi funcţionalitatea serviciilor oferite de STP, au fost prezentate dotările, afişajul eficient pentru călători (cu ordinea sosirii autobuzelor în staţie, terminaţia numărului de înmatriculare al autobuzului ce urmează să ajungă în staţie, specificaţia LF – podea coborâtă special pentru persoane cu nevoie speciale, numărul liniei pe care îl parcurge autobuzul respectiv, timpul estimat până soseşte în staţie), fond sonor pentru călători, informaţii despre cardul de mobilitate urbană şi biletul pătit prin sms. Reamintim că STP a avut mai multe iniţiative speciale cu ocazia anumitor evenimente – autobuzul cu etaj şi info ghid pentru turişti, party bus amenajat de elevi şi „autobuzul cu filme” dn cadrul Festivalului de Folk „Ziua de Mâine”, autobuzul special de 1 Decembrie, autobuzul du filtru pentru reducerea combustibilului, experiment în colaborare cu inventatorul Corneliu Birtok Băneasă şi altele.

În această perioadă, STP Alba Iulia pune la dispoziţia călătorilor „autobuzul lui Mos Crăciun”, un autovehicul de transport împodobit de sărbători şi condus chiar de „Moş Crăciun”, spre bucuria copiilor şi nu numai, albaiulienii fiind transpuşi în momente de poveste şi având posibilitatea să călătorească într-un mod inedit, pe traseele obişnuite din oraş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alex

    sâmbătă, 24.12.2011 at 16:26

    chiar ar merita locul I. tot respectul pentru s.t.p. alba iulia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax