Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

STP Alba Iulia, premiată la Gala Premiilor Industriei de Transport din România. A primit premiul pentru „Cel mai inovativ operator de transport metropolitan”

Publicat

stp premiu UNTRR 2015STP Alba Iulia a primit, la sfârșitul săptămânii trecute, premiul ”Cel mai inovativ operator de transport metropolitan” în cadrul Galei Premiilor Industriei de Transport din România desfășurate la București.

Premiul a fost înmânat de către secretarul general al Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), Radu Dinescu.

Evenimentele de premiere a industriei de transport din România s-au desfășurat sub egida T-Festival (Festivalul Internațional al Transportatorilor) organizat de UNTRR și Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU), în perioada 7-10 mai 2015, la București. Potrivit organizatorilor, premiul oferit operatorului de transport public din Alba Iulia reprezintă recunoașterea funcționării cu succes și la standarde înalte a unui program pilot în România: zona metropolitană de transport public.

Pe parcursul celor trei zile, festivalul a reunit cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii. Vizitatorii de la Romexpo au avut ocazia să vadă expoziții de camioane și motociclete tunate (inclusiv să participe la un drive test) și să asculte muzică rock live de pe scena amenajată în zona standurilor.

Pe lângă elementele de out-door, destinate publicului, programul festivalului a cuprins și o secțiune axată pe problemele industriei de transport, destinată speciliștilor: workshopuri și seminarii pe teme care afectează sectorul, mai ales în context european: competiție, protecționism, autorizări, standarde și altele, la care au participat mai mulți europarlamentari români și reprezentanți ai unor organisme europene din zona transportului.

Recunoașterea performanțelor STP Alba Iulia vine de la două dintre cele mai prestigioase organizații din domeniul transporturilor: UNTRR și IRU.

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România este o organizație profesională cu peste 13.000 de membri, care promovează și apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern și internațional.

Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) este o federație internațională formată din asociații naționale de transport și membri asociați din 74 de țări de pe 5 continente și reprezintă interesele operatorilor de transport cu autobuzele, cu autocarele, și cu camioanele, de la despre companii mari, cu flote de transport imense, până la operatori individuali, care dețin o singură mașină.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax