Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

STP SA Alba Iulia va asigura transportul public local de persoane pe trasee către Mihalţ şi Obreja. Proiect aprobat de CJ Alba

Publicat

autobuze

autobuze STP intersectie gara Consilierii judeţeni din Alba vor avea de aprobat, în şedinţa de joi, avizarea eliberării licențelor de traseu de către Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local, a operatorului de transport rutier Societatea de Transport Public SA Alba Iulia, pentru efectuarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate pe două noi trasee.

Este vorba despre traseele Alba Iulia – Sîntimbru – Mihalţ (linia 504) şi Alba Iulia – Sîntimbru – Obreja (linia 506) din programul de transport public local al Asociației Intercomunitare de Dezvoltare Alba Iulia-Transport Local.

Operatorului de transport rutier Societatea de Transport Public SA Alba Iulia i-a fost atribuită delegarea gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate pe traseele menţionate.

Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia-Transport Local a fost constituită în anul 2009, având ca scop înființarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea și gestionarea în comun a serviciului de transport public local din cadrul asociației, pe raza de competență a unităților administrativ-teritoriale membre. Din asociație fac parte municipiul Alba Iulia, comunele Ciugud, Sîntimbru, Ighiu, Cricău, Galda de Jos, Întregalde şi Mihalţ.

Urmare a Deciziei Curţii de Apel Cluj nr. 628/24 martie 2017 pronunţată în Dosarul nr. 10815/117/2013, începând cu data de 1 iunie 2017 serviciul de transport judeţean de persoane prin curse regulate se efectuează în baza Programului de transport public județean de persoane prin curse regulate pentru perioada 1.05.2013-30.06.2019, în Județul Alba, aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 197/2012.

Traseele Alba Iulia-Sîntimbru-Mihalţ şi Alba Iulia-Sântimbru-Obreja nu sunt cuprinse în programul de transport judeţean anterior menţionat, astfel că AIDA-TL cere acest lucru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax