Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Strada Eleşteului – zona cu cele mai multe scandaluri publice

Publicat

Foto: dgjmb.ro

Strada Eleşteului din Alba Iulia rămâne, şi în 2011, cu renumele de strada cu cele mai multe scandaluri publice, pentru aplanarea cărora s-a apelat des la intervenţia oamenilor legii.

Jandarmii nu sunt străini de scandalurile dintre soţi, cumnaţi, socri sau fraţi, „eleștenii” provocând lunar câte un tărăboi la care asistă şi vecinii, fie pe fondul consumului excesiv de alcool, fie pe baza unor neînţelegeri sau gelozii ori toate odată.

Spre exemplu, luni, jandarmii au intervenit pe această stradă şi au aplanat un conflict spontan între vecini. Pe fondul consumului excesiv de alcool şi al unor neînţelegeri mai vechi, B.G. (51 de ani), însoțit de concubină, M.R. (50 de ani) i-au adresat cuvinte şi expresii jignitoare unei vecine. Aceasta din urmă, D.T. (36 de ani), pentru a nu rămâne mai prejos, a răspuns în acelaşi mod agresiunilor verbale venite din partea celor doi concubini, rezultând astfel o ceartă în toată regula. Incidentul a atras atenţia şi celorlalţi vecini, existând premisele constituirii unor grupuri de susţinere a “beligeranţilor” şi escaladării violenţei.

Intervenţia oportună a jandarmilor a pus capăt conflictului, a prevenit apariţia unor vătămări corporale, iar, pentru provocare de scandal într-un loc public, cei trei au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment scris, comportamentul acestora urmând să fie monitorizat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax