Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Străinii îi cheamă pe români la lucru. Vezi oferta locurilor de muncă în Europa

Publicat

ajofm alba sediu

Sediul AJOFM Alba

Ţări precum Danemarca, Germania, Lituania, Malta, Polonia şi Republica Cehă caută români pregătiţi în meseriile: bucătari, inginerie, recepţioneri restaurant şi îngrijitori pentru vârstnici.

Locurile de muncă sunt venite prin reţeaua EURES şi sunt făcute cunoscute de Agenţia Judeţeană  pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Alba.

Condiţiile de angajare prevăd cunoaşterea limbii engleze sau a limbilor germană şi rusă.

În Germania sunt 80 de locuri de muncă pentru bucătari calificaţi şi 20 de locuri de ajutor de bucătar. Pentru industria aeronautică se caută un şef echipa STRESS, un manager validare STRESS, un inginer proiectare aerostructuri şi un inginer toleranţă distrugere.

Un loc de muncă pentru îngrijitor persoane în vârstă se găseşte în Polonia. Aplicantul trebuie să cunoască germana şi să aibă permis de conducere categoria B.

Douăzeci de locuri de muncă pentru persoane necalificate în transporturi şi manipulare mărfuri găsiţi în Republica Cehă. Condiţiile de angajare prevăd cunoaşterea limbii engleze sau rusa nivel de bază.

Mai multe informaţii despre locurile de muncă disponibile în străinătate găsiţi AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax