Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Strălucire japoneză în Alba Iulia. Proiect-pilot implementat de administraţia locală

Publicat

Primăria Alba Iulia îşi propune să aducă strălucirea japoneză şi în Alba Iulia, prin extinderea practicilor de management „kaizen” deja existente în multe dintre companiile din România, la o scară mai largă, în oraşe. Proiectul urmăreşte transferarea a ceea ce în aceste companii este deja o cultură la o scară mai largă, creându-se astfel un model în municipiul Alba Iulia. Acesta este un proiect-pilot care se desfăşoară în trei oraşe din România (Alba Iulia, Timişoara şi Braşov).

Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc vineri, 14 octombrie, când va fi organizată şi o conferinţă de presă pe această temă. Locul de desfăşurare al acţiunii este Piaţa Consiliul Europei, din centrul vechi al oraşului. Proiectul presupune instruirea unui număr reprezentativ de voluntari şi participarea acestora la o acţiune propriu-zisă de igienizare. Voluntarii vor beneficia de instruire cu metode avansate pentru managementul menţinerii curăţeniei, igienei, aspectului civilizat al unui oraş, al organizaţiilor publice responsabile, prin standardizare – standarde de curăţenie pentru zone şi pentru materialele utilizate, standarde de materiale necesare, standarde de comunicare etc. După această etapă se va trece la acţiunea propriu-zisă, ce vizează Piaţa Consiliul Europei. Pe tot parcursul programului, voluntarii vor fi asistaţi şi vor colabora direct cu Institutul „Kaizen” România şi cu Asociaţia „Clean Up Japonia”.

Această acţiune are drept scop dezvoltarea conştiinţei individuale, astfel încât regulile şi standardele care trebuie să existe la fiecare loc de muncă (secţii de producţie, birouri etc.) să fie adaptate şi la nivelul unui oraş, în fiecare parc sau colţ de stradă.

Proiectul este realizat de Primăria Alba Iulia în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba, Institutul „Kaizen” România, Asociaţia „Romania AOTS Alumni Society” şi „Clean Up Japan”, cu sprijinul „Ambient”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    miercuri, 12.10.2011 at 16:26

    AR FI BUN O ACTIUNE DE GENUL ACESTA CA LOCUITORI (UNI FARA BUN SIMT)ARUNCA TOATE GUNOAIELE PE ALEILE DE PE SRTRADA CLOSCA, IN TUFISURI, IN ZINA VERDE, SI NU POTI FACE NIMIC CA OM NORMAL, SI BATRAN SA ADUNI MIZERIA UNOR NESIMTITI.MERGETI DE CURIOZITATE SA VEDETI CE SE ARUNCA ZIUA SI NOAPTEA DE UNI IN ZONA VERDE.SI UNI CRED CA SUNTEM IN EUROPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DACA AU MASINI DE SUTE DE MII DE EURO, DAR NU AU CEI 7 ANI DE ACASA.POLITIA LOCALA SA MAI VADA DIN PACATE SOFERITELE CARE CIRCULA FOARTE AGRESIV.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax