Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ștrandul de la Schit va fi transformat în PARC: Spații de joacă și zonă de agrement. Precizările primarului Mircea Hava

Publicat

Ștrandul de la Schit, închis în acest an de către primărie din cauza stării avansate de degradare în care se află, va fi transformat în parc. Aceasta este declarația primarului Mircea hava, prezent joi într-o conferință de presă. El a precizat că parcul va conține spații de joacă și zone de agrement, însă deocamdată se lucrează la proiect și nu se poate estima o dată până la care lucrările vor fi finalizate.

Anul acesta, Primăria a hotărât să închidă Ștrandul de la Schit și să înceapă demersurile pentru transformarea lui în zonă de agrement.

„În locul ștrandului de la Schit vom amenaja un parc, cu spații de joacă și zone de agrement, pentru oamenii care locuiesc în acel cartier. Bazinele de la Schit sunt degradate, sunt pierderi enorme de apă”, a spus primarul Mircea Hava.

În acest moment, ștrandul de la Schit se află într-o stare avansată de degradare, cu fisuri în bazine și multe alte defecțiuni. Potrivit Silviei Moldovan, director al Direcției Tehnice a Primărie Municipiului Alba Iulia, o investiție în reabilitarea ștrandului de la schit ar presupune costuri foarte mari, nejustificate în condițiile în care locul este deschis pentru public doar 2-3 luni pe an.

În locul ștrandului va fi amenajată o zonă de agrement; în prezent este reconsiderat proiectul realizat inițial pentru această locație, care prevedea reabilitarea ștrandului și transformarea lui într-unul modern.

Reamintim că administrația locală din Alba Iulia avea în vedere modernizarea zonei de agrement de la Schit. Mai exact, începerea lucrărilor amânate din 2011, din lipsa resurselor financiare. În bugetul pe anul 2014 a fost inclusă suma de 2.800.000 lei, bani care ar trebui să fie rezervaţi pentru construirea piscinelor exterioare de lângă Bazinul Olimpic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mihai

    joi, 19.06.2014 at 21:03

    Dar unde sa faca o baie oamenii muncii saraci care traiesc din salariul minim ,pensionarii si somerii cu venituri sau fara caci la privati preturile sunt foarte mari.Ex 20zilex10lei=200adica25%din salariul minim

  2. George

    joi, 19.06.2014 at 23:57

    Deaia nu mai poate Mircea Hava ca n-au oamenii muncii nu 10lei , 20-30 lei pe zi doar ptr intrare fara alte cheltuieli:)))) Stand la masa in spatele vilei, langa piscina, mai stie el deastea…Poate sunt 98 de ani de cand nu a intrat in bazinul de la Schit:))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax