Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Strângere de semnături împotriva purtării măștilor de către elevi, organizată în fața Prefecturii Alba

Publicat

Pe mai multe grupuri de Facebook a apărut o invitație la strângerea de semnături împotriva utilizării măștilor în unitățile de învățământ, care se va desfășura la Alba Iulia. 

Evenimentul va avea loc sâmbătă de la ora 16.00, în fața sediului Instituției Prefectului Alba și a fost denumit ”Părinți împotriva Școlilor de Corecție”. Organizatorii evenimentului nu apar pe afișul postat online, dar este cel mai probabil vorba despre un grup de părinți.

Un protest similar a avut loc la Alba Iulia și la începutul săptămânii. Un grup de părinți din Alba Iulia au participat, luni seara, la o acțiune menită să atragă atenția asupra faptului că nu sunt de acord cu purtarea măștilor de către copii în școli.

Citește și: VIDEO: Acțiune împotriva purtării măștilor la școală, organizată de un grup de părinți din Alba Iulia

Premierul Ludovic Orban s-a arătat consternat de acest fel de proteste, apărute în toată țara.

”Când vezi o sută de cetăţeni români cum ies cu copiii la protest fără mască, aproape nu înţelegi cum e posibil aşa ceva în România, să existe astfel de oameni care nu numai că nu respectă regulile, dar le transmit şi copiilor să nu respecte. O spun limpede şi clar: regula portului măştii în şcoală este o regulă pe care am stabilit-o pentru a-i feri pe copii. Copiii trebuie protejaţi, ăsta este motivul pentru care am decis obligativitatea portului măştii la şcoală. Copiii dacă se duc la şcoală sunt în siguranţă” a spus Orban

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    sâmbătă, 19.09.2020 at 11:09

    O prostie este insasi faptul ca in perioada asta, trimitem copiii la scoala !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax