Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Strategia de campanie pentru Primăria Alba Iulia a deputatului MP Clement Negruț. Exercițiu de imagine pentru alegerile parlamentare din toamnă?

Publicat

clement negrut Deputatul Clement Negruț și-a anunțat încă de anul trecut candidatura pentru Primăria Alba Iulia. Deși probabil știe că șansele sale sunt aproape nule, totuși se antrenează și își alege cuvintele pentru a-i convinge pe cetățeni să-l voteze. Deputatul a precizat să știe în ce se bagă și că luptă împotriva unui om care „are toate resursele financiare”, însă spune că de obicei intră într-o luptă pentru a câștiga. În același timp, campania de la alegerile locale poate fi un exercițiu cu rezultate bune dacă interesul său este să câștige voturi pentru alegerile parlamentare de anul acesta.

În momentul de față, Mircea Hava pare să fi pus monopol pe Alba Iulia, însă cu toate astea restul candidaților de la partidele de opoziție nu încetează să se concentreze, ce-i drept, mai mult pe campanie decât pe alegeri și asta pentru că luna în care vor avea timp să își facă numele mai cunoscut sau să iasă din anonimat poate să îi propulseze pe un scaun de parlamentar.

Unul dintre candidații care spune că intră în cursă pentru a câștiga este deputatul MP Clement Negruț. Deși este evident că șansele sunt foarte mici, cel mai probabil deputatul se antrenează pentru campania și alegerile din toamnă, de la parlamentare.

Prezent în cardul unei conferințe de presă, vineri, deputatul a și simulat un scurt discurs pe care l-ar ține în fața posibililor alegători pentru a încerca să îi tragă de partea sa.

„Ai de ales între un primar care a ajuns la nivelul maxim al „incompetenței”. Șapte mandate cred că îi sunt suficiente. În al doilea rând, eu consider că Alba Iulia nu trebuie să se rezume doar la acea stea cu șapte colțuri. Alba Iulia înseamnă viață, înseamnă cultură, înseamnă sport, locuri de muncă, ceea ce domnul Hava nu a reușit să facă. Ce a reușit Hava împreună cu mulți oameni care l-au ajutat, a reușit să scoată acest diamant care se cheamă Cetatea Alba Iulia, din praf, să o șlefuiască și de acum încolo îi convine să mențină atât orașul cât și locuitorii într-un sistem de băltire unde numai el e jupânu și la el e brișca. Eu vreau să scot Alba Iulia din acest anonimat. Alba Iulia trebuie să însemne dezvoltare, să creeze un pol de dezvoltare cu Sebeș și Teiuș, asta trebuie să însemne. Dacă rămâne un oraș frumos la care ne uităm o dată pe an când toți își pun mâinile pe inimă să vadă dacă le mai bate, de 1 Decembrie, Alba Iulia trebuie să însemne și altceva. Eu am avut o abordare pe care unii au luat-o în râs sau au apreciat-o când am spus că nu mai trebuie să discutăm despre Alba Iulia ca despre Cealaltă Capitală sau Capitala de Suflet. Fiind în inima țării și dacă ne uităm la tot ce înseamnă globalizare și încercarea asta de a răspândi, eu sunt un om care mă gândesc la concentrare, cred că Alba Iulia poate deveni o capitală a țării. Nu să mutăm capitala de la București, dar suntem o țară destul de mare și cred că putem oricând să rupem o bucată din capitală cu tot ce înseamnă economie, administrație și să aducem la Alba Iulia”, a spus Clement Negruț.

El a mai spus că, dacă ar ajunge primar, primul lucru pe care l-ar face ar fi să desființeze sensul giratoriu din centrul orașului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. un roman

    marți, 19.01.2016 at 23:16

    Ma mir ca nu ai nici un pic de rusine. Ti-a luat Dumnezeu mintea de mic copil si vad ca esti tot asa .Ce ai facut in doua mandate pentu oamenii care te-au trimis in Parlament, ca nu te-au trimis sa cari poseta si servetelele la Elena Udrea, ma Clemente.Te asteptam in campanie cu cainii. HUOOOOOO……..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax