Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Strategii „otrăvite” de campanie electorală la Alba Iulia. Apeluri telefonice cu mesaje denigratoare la adresa unor candidaţi

Publicat

În aceste zile de campanie electorală, mai mulţi albaiulieni au primit telefoane cu mesaje denigratoare la adresa unor candidaţi politici locali. Din spusele acestora, apelurile „agresive” fac referire atât la unii reprezentanţi PDL, cât şi USL. Vă prezentăm în continuare un comunicat formulat în acest sens de Biroul de presă al PDL Alba, în care sunt condamnate astfel de măsuri, cu câteva zile înainte de alegerile locale:

„Asistăm, în aceste zile, la una dintre cele mai murdare operațiuni de campanie electorală, demarate de adversarii noștri politici. Astăzi, albaiulienii au primit telefoane otrăvite și informații false, din partea contracandidaților noștri, telefoane agresive și deranjante.

Lipsa lor de argumente, de programe și de soluții pentru orașul nostru este completată de lipsa lor de respect față de albaiulieni, față de cei cărora le cer votul. Minciunile și intoxicările sunt armele pe care cei care vor să conducă destinul orașului nostru le-au folosit constant în această campanie electorală.

Condamnăm cu fermitate acțiunile de campanie negativă inițiate cu câteva zile înainte de alegerile locale din 10 iunie.

Condamnăm cu fermitate minciunile și intoxicările care le sunt prezentate albaiulienilor, fie pe stradă, fie prin mesaje pe telefonul mobil, fie prin apeluri telefonice anonime.

Condamnăm cu fermitate operațiunile securistice, comuniste, pe care adversarii noștri înțeleg să le folosească în anul 2012. Niciodată nu vom apela la astfel de practici pentru că ele dovedesc lipsa de caracter a celor care recurg la ele și jignesc inteligența albaiulienilor.

<Îi rog pe toți albaiulienii să nu se lase înșelați de mesajele negative pe care le primesc din partea anumitor partide politice. Este o rușine că cei care vor să îi reprezinte recurg la astfel de practici de-a dreptul murdare. Eu sunt obișnuit… la fiecare patru ani apar intoxicări care mă vizează. Ori sunt foarte bolnav, ori  am mari probleme în familie, ori copiii îmi sunt jigniți în cel mai josnic mod cu putință. Mă aștept ca și în ultima săptămână de campanie să fie lansate o mulțime de astfel de zvonuri. Eu le transmit albaiulienilor să nu se lase intimidați sau impresionați de informațiile false cu care vor fi bombardați în perioada următoare. Întotdeauna am acționat cu respect față de lege și față de cei pe care îi reprezint. Nu voi apela niciodată la astfel de practici pe care adversarii mei politicii le-au îmbrățișat și îmi cer scuze că realizările mele pentru Alba Iulia  stârnesc reacții disperate din partea contracandidaților. Voi continua o campanie pozitivă, în care mă voi prezenta în fața oamenilor și voi vorbi cu aceștia despre problemele lor și despre soluțiile pentru rezolvarea acestora>, a declarat Mircea Hava.

Regretăm că albaiulienii sunt victimele unei campanii extrem de murdare. Regretăm că cei care vă cer votul pe 10 iunie vă insultă cu minciuni și cu o campanie care nu face cinste niciunui politician, în Alba Iulia anului 2012.

Biroul de presă

PDL Alba Iulia

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Cautator !

    sâmbătă, 02.06.2012 at 19:18

    Pentru Biroul de presa al PDL !
    Cand pregatiti un astfel de comunicat, trebuie sa veniti cu dovezi clare, daca nu, acesta se transforma in exact instrumentul de intoxicare ( pe care acest partid perfid il blameaza ) cu rol de dezinformare in speranta, de a mai influenta electoratul pe ultima suta de metrii. In Alba Iulia am observat ceva care pare incredibil, dar este adevarat, inclusiv membrii PDL care si-au exprimat dorinta de a vota cu USL, dar de teama nu sunt ” vocali „. Da, este adevarat totusi, PDL mai are inca sustinatori, dar sunt cei din ” nucleul dur ” al partidului, cei care mai au cateva avantaje, in rest manipulare la greu. O mica observatie, manipularea nu ajuta intotdeauna, depinde de context, atunci cand ai o criza de imagine, nu te mai salveaza decat o minune. Bafta oamenilor de bine din PDL !

    • albanez

      duminică, 03.06.2012 at 01:07

      Sunteti incredibili. Nu mai incercati sa dregeti busuiocul pentru ca oricum albaiulienii s-au lamurit de voi cei de la usl. Cum mai aveti curajul sa rastalmaciti cuvinte sau sa puneti la indoiala fapte? Albaiulienii au primit apeluri telefonice la capatul carora era un mesaj inregistrat de catre candidatul Calin Potor care il facea in fel ai chip pe actualul primar si aducea acuze total nefondate candidatilor PDL. Dupa ce ca recurgeti la asemenea practici batjocoritoare mai aveti curajul sa faceti asemenea afirmatii? Acestea sunt tertipuri de oameni diaperati dupa putere, manati de dorinta oarba de a castiga cu orice pret alegerile. Sunteti toti copii ieftine a lui Machiaveli pentru care scopul scuza mijloacele. V-as spune sa va fie rusine dar nu ar mai avea nici un rost. Termenul acesta nu mai exista in dictionarele voastre de foarte multa vreme.

  2. gogu

    sâmbătă, 02.06.2012 at 21:31

    niste travestiti!…umbla imbracati im verde !?…NISTE NESIMTITI!!!!

    • ITA

      luni, 04.06.2012 at 01:32

      Ai dreptate sunt niste nesimtiti dar ce sa faci daca sunt altii si mai mari nesimtiti si le-au luat culoarea portocaliu (PSD+PNL)(Rosu+Galben=Portocaliu)umbla si ei cu ce au :-))))

  3. robert

    duminică, 03.06.2012 at 00:28

    Domnule „cautator”, nu trebuie dovezi clare, azi a sunat robotu ala si la noi acasa!

    • Cautator !

      duminică, 03.06.2012 at 18:58

      Un sfat pentru dumneavoastra !
      Exista o formula simpla a comunicarii : Emitator – canal de comunicare – receptor, in cazul de fata, dumneavoastra sunteti receptorul, canalul de comunicare este telefonul, emitatorul chiar daca este un ” robot ” poate fi usor identificat. O sa aveti o mare surpriza, succes !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax