Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Strategii pentru jocuri de noroc pe care le înveți în doar câteva minute (P)

Publicat

Când joci fără să folosești o strategie, nu faci altceva decât să îți lași toate speranțele de câștig îns seama norocului. Deși poate fi distractiv, această tactică nu îți asigură multe șanse de câștig.

Nu trebuie să petreci ore întregi învățând strategii complicate. Spunem asta deoarece deși există multe strategii de jocuri de noroc care necesită multă muncă, există câteva pe care le poți învăța într-un timp scurt. După ce îți pui planul la punct, poți vizita Casino 888 pentru a pune în practică informațiile acumulate.

Următoarele strategii de jocuri de noroc enumerate în acest articol pot fi învățate în trei minute sau mai puțin și fiecare îți îmbunătățește foarte mult șansa de a câștiga la un cazino, fie online sau offline.

Strategii la Craps

Craps nu pare un joc foarte simplu la prima vedere. Asta deoarece, în cele mai multe cazuri, jucătorii de la masa de craps sunt extrem de gălăgioși și agitați. Adăugând la asta toate opțiunile pentru pariuri disponibile la o masă de craps, este ușor să crezi că, dacă există o strategie, aceasta trebuie să fie complicată și greu de învățat.

Dar, spre deosebire de alte jocuri de noroc, strategia pentru craps i implică doar doi pași și două pariuri. Mai mult, oricine poate folosi această strategie, chiar dacă nu înțeleg cu adevărat cum funcționează jocul. Ce e nevoie să faci?

  • Roagă dealerul să-ți spună când poți plasa un pariu pe o listă de ieșire. Explică-i că nu ai jucat niciodată, iar acesta va fi bucuroși să te ajute.

  • Află care este valoarea minimă a mizei și plasează un pariu de această dimensiune.

  • Dacă un punct este setat pe rol, spune-i dealerului că vrei să plasezi un pariu de cote.

  • Plasează suma maximă; atâta timp cât ai un bankroll suficient de mare pentru a face maxim, la cote. Dacă nu ai mulți bani, plasează un pariu mai mic pe cote.

Strategia la Baccarat

Baccarat are cea mai ușoară strategie dintre toate jocurile de cazino. Strategia completă de baccarat implică același pariu pe fiecare mână. Acest pariu este pariul bancher.

Îți recomandăm să faci pariuri minime atunci când utilizezi această strategie, deoarece te confruntați cu un avantaj al casei pe care nu îl poți învinge pe termen lung. Cu toate astea, această strategie oferă cel mai mare randament pe care îl poți obține.

Trebuie totuși să știi că jocul baccarat percepe un comision de 5% pentru acest pariu atunci când câștigi. Nu-ți face griji cu calculele, dealerul se va ocupa de acest aspect.

Strategia pentru ruletă

Cea mai bună strategie pe care o poți folosi atunci când îți încerci șansele este să găsești regulile și masa potrivite, cât și pariurile potrivite. Restul este extrem de simplu. Cum faci acest lucru? Destul de simplu. În primul rând, optează pentru ruleta franceză. Alege pariurile care plătesc de la 1 la 1. Pe cele mai bune, dacă pierzi o rotație, în loc să vă pierzi totul, o parte din pariu este transferat la următoarea rotire.

Strategia pentru Blackjack

Strategia la Blackjack presupune utilizarea unei diagrame strategice. DIn fericire, acestea sunt extrem de ușor de găsit online și, în plus, sunt este și ușor de descifrat.

Când folosești o diagramă de strategie de blackjack, aceasta face ca marginea casei a jocului să devină mai mică. Iar marginea casei este mai mică, deoarece graficul de strategie îți spune exact cum să joci fiecare mână astfel încât să ai parte de cea mai mare rentabilitate.

Diagramele strategice formule matematice pentru a determina care este cea mai profitabilă modalitate de a juca fiecare mână. La fel ca celelalte strategii enumerate în acest articol, o diagramă nu îți va asigura câștigul, dar cu siguranță îți va oferi un randament mai bun.

Strategia la sloturi

Sloturile nu au cu adevărat o strategie care să schimbe marginea casei, dar există totuși o tactică pe care o poți utiliza pentru a-ți crește șansele. Această strategie te ține departe de pierderile financiare, în timp ce îți asigură mai multe posibilități de a pune mâna pe un jackpot.

Înainte de a începe să joci sloturi, indiferent dacă ești într-un cazino online, într-unul terestru, e important să alegi cu atenție jocul. Orientează-te spre sloturile cu un RTP cât mai mare și care pun la bătaie un jackpot cât mai consistent.

Decide câți bani ești dispuși să riști să pierzi încercând să obții un jackpot și pune această sumă deoparte. În acest fel vei avea la dispoziție doar banii din câștiguri, ceea ce înseamnă că nu vei pleca acasă lefter.

Concluzie

Nu este nevoie de mult timp pentru a învăța câteva strategii pentru jocurile de noroc. Ai nevoie doar de câteva informații de bază și de un nivel ridicat de atenție în alegerea jocurilor potrivite.

Blackjack, baccarat și craps sunt cele mai bune opțiuni. Cu strategiile simple explicate în acest articol poți ajunge la o rentabilitate de cel puțin 98,5%. Mult succes!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax