Connect with us
Publicitate

SPORT

Strategii pentru pariurile sportive de vara aceasta (P)

strategii pentru pariurile sportive

Publicat

Dacă deja știi câte ceva despre pariurile sportive, îți recomandăm să le studiezi mai în profunzime. Ca să pariezi inteligent, este bine să folosești o strategie. Noi îți explicăm tot ce trebuie să știi despre câteva dintre cele mai populare strategii de pariere.

În ceea ce privește alegerea celei mai bune strategii de pariere, opiniile sunt divergente. Probabil nici nu există așa ceva, pentru că fiecare are punctele sale tari și punctele slabe. De asemenea, strategia trebuie să se potrivească cu felul în care pariezi, pe ce sporturi și ce piețe de pariere preferi.

Oricare ar fi opțiunile tale, îți recomandăm să joci numai în agenții licențiate. Platformele online sunt cele mai atractive, datorită bonusurilor și selecției foarte vaste de evenimente. Mai mult, orice platformă are și o secțiune de casino, unde încerci sloturi, jocuri de masă, bingo și alte tipuri. Poți să te delectezi și cu jocuri păcănele gratis 77777, unde testezi funcțiile sloturilor.

Formula Kelly

Sunt mai multe idei și formule care te ajută să calculezi cota ideală pentru un pariu. Una dintre acesta este Formula Kelly. Bineînțeles, la fel ca orice strategie pe care o vom prezenta, nici aceasta nu-ți asigură câștigul. Strategia te ajută să alegi bine valoarea pariului pe care îl faci. Dar cum funcționează aceasta? Hai să-ți arătăm mai jos:

  • Alegi un eveniment și evaluezi rezultatul în formă de procent. De exemplu, șansele ca Newcastle să învingă Liverpool sunt de 20%.
  • Apoi, alegi o cotă pentru acest eveniment care ți se pare corectă. Să spunem că aceasta este cota 6.00.
  • Pui probabilitatea și cota în Formula lui Kelly și vezi care este valoarea.

Formula lui Kelly este (Probabilitate x Cotă) – 1. Pentru datele noastre, formula arată așa: (0,20 x 6) – 1 = 1,2 – 1 = 0,2. Ca să găsim cea mai bună miză, vom folosi următoarea formulă: valoarea calculată / (cote – 1) = miza ca procentaj din balanță. Pentru cazul nostru, formula arată așa: 0,2 / (6 – 1) = 0,2 / 5 = 0,04. Astfel, va trebui să joci 4% din balanța ta de jucător pe acel eveniment.

1X

Un pariu excelent, pe care mulți pariori experimentați îl pun des, este cel de 1X. Acesta este pariul „șansă dublă”, unde pronosticul tău este pe victoria gazdelor sau egalitate. Pariul este potrivit dacă un outsider joacă acasă împotriva unei echipe favorite. În această situație, 1X are o cotă și șanse bune de succes.

Deși echipa gazdă este outsider, nu trebuie să alegi extremele. Altfel, șansele gazdelor să scoată măcar un egal sunt foarte mici. Poți să găsești cote foarte bune, de obicei între 1.5 și 2.5.

Ca să-ți crești șansele de succes, este bine să faci și câteva analize. Trebuie să cunoști echipele și campionatul și sunt foarte utile și statisticile. De asemenea, trebuie să mai ai învedere și jucătorii indisponibili pentru meci, alături de forma actuală a echipei. Un alt element important este cât de bine se descurcă echipa gazdă acasă și cât de bine se descurcă adversarii în deplasare.

Dacă echipa care este considerată favorită are probleme cu echipele mai mici, atunci pronosticul 1X este chiar ideal pentru biletul tău.

Sistemul 1-3-2-6

Sistemul 1-3-2-6 este o strategie de pariere progresivă. Această implică creșterea pariului după un bilet câștigat. Mai implică și un ciclu de pariuri care se termină într-un punct fix. Sistemul este foarte simplu de înțeles și este perfect dacă nu ai mai folosit o strategie de pariere până acum.

Sistemul este creat pentru plata unei sume egale cu valoarea pariului, la fel ca la roșu/negru de la ruletă. De fapt, poate fi folosită și la jocurile de masă ca ruleta, blackjackul și baccaratul. Poate fi folosit și la pariurile sportive cu același succes.

Prima dată, trebuie să-ți stabilești unitatea de pariere. Să zicem că 10 RON reprezintă 1 unitate. Atunci când câștigi un pariu, îți ajustezi secvența conform 1-3-2-6. Astfel, dacă vei câștiga biletul de 1 unitate, vei trece la un bilet cu 3 unități, adică 30 RON. Dacă îl câștigi și pe acesta, următorul va fi de 2 unități, adică de 20 RON. Dacă și acesta este câștigător, urmează cel de 6 unități, adică 60 RON.

Apoi, la următorul bilet câștigat, reiei secvența de la 1 unitate. De asemenea, dacă pierzi un bilet, trebuie să reiei secvența de la 1, indiferent unde te afli în acel moment.

Fibonacci

Șirul matematicianului italian Fibonacci este o altă strategie de pariere des întâlnită. Într-o oarecare măsură, seamănă cu 1-3-2-6, dar progresezi în secvență la fiecare pariu pierdut. Șirul este simplu de înțeles, pentru că următorul număr din secvență reprezintă suma dintre cele două numere anterioare. Iată cum arată: 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55-89-144-233-377-…

Este foarte important să folosești strategia pe cote de minim 2.62. Așa vei avea șanse mai bune să-ți recuperezi eventualele pierderi. Poți să stabilești 1 unitate de pariu la 1 RON. Să zicem că ai pierdut 5 bilete la rând care aveau cota 3. Atunci înseamnă că ai pierdut 12 RON (1+1+2+3+5). Al șaselea bilet cu cota 3 este câștigător. Acesta a avut miza de 8 RON. Biletul câștigător ți-a adus 24 RON. câștigul tău net a fost 16 RON (24 – 8). Per total, ți-ai acoperit pierderile și ai mai câștigat și 4 RON (16 – 12).

Concluzii

Strategiile la pariuri sportive iau multe forme și au mai multe avantaje. Te ajută să-ți gestionezi bugetul într-un mod eficient și pe termen lung, cel puțin vei suferi pierderi mai mici. Nicio strategie nu are cum să-ți garanteze câștigul și toate au dezavantajele lor. Dar chiar și așa, tot este mai bine să le folosești decât să pariezi haotic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate