Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Străzile din Alba Iulia, pregătite pentru Sărbători

Publicat

Primele luminiţe de Crăciun şi-au facut apariţia pe străzile albaiuliene. La doar câteva zile până la 1 Decembrie, autorităţile locale au început amenajarea oraşului cu beculeţe şi podoabe de Sărbători. Firma contractată în vederea împodobirii municipiului, cu această ocazie, este „Elco” Alba Iulia. Stâlpii din faţa Muzeului Naţional al Unirii şi cei din parcul din faţa Catedralei Reîntregirii au fost primii amenajaţi, iar reprezentanţii Primăriei şi-au propus ca, până la începerea Serbărilor Unirii, să finalizeze de amenajat tot interiorul Cetăţii.

Termenul limită de execuţie a lucrărilor este stabilit în data de 21 decembrie, iar, pentru a evita alte cheltuieli, municipalitatea a hotărât să se folosească de instalaţiile luminoase de anul trecut: „Vom face uz de beculeţele şi ornamentele pe care le avem deja, de anii trecuţi. Doar cele care sunt defecte şi nu mai pot fi reparate se vor înlocui. Alte instalaţii ar însemna alţi bani de la bugetul local”, a spus Mihai Coşer, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Alba Iulia. În perioada următoare, vor fi împodobite şi străzile din Oarda, Miceşti şi localităţile limitrofe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax