Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Studentă din Mirăslău, admisă la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – arma jandarmi. IJJ Alba: Ne mândrim cu ea

Publicat

În urma procesului de recrutare și a examenelor anevoioase de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, la nivelul județului Alba, Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba se mândrește cu studenta Tașnádi Emma, care prin ambiție și multă muncă a reușit să își îndeplinească visul de a îmbrăca uniforma militară.

Familiarizată cu acest domeniu și cu dorința continuă de a fi în slujba cetățenilor și a-și ajuta semenii, ea a fost pentru o bună perioadă voluntar SMURD în municipiul Aiud.

Originară din comuna Mirăslău, aceasta a mărturisit că a ales arma jandarmi, deoarece știe că această meserie i se potrivește și nu se poate imagina altundeva în viitor.

Reprezentanții Jandarmeriei Alba îi urează mult succes în anii de studiu ce vor urma și o așteptă să facă parte din echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax