Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Studenții de la Institutul Teologic Romano-Catolic din Alba Iulia, au donat sânge

Publicat

19 studenti ai Institutului Teologic Romano-Catolic din Alba Iulia au donat sânge, vineri dimineață, la ora 8,30, la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, ca un exemplu umanitar față de cei aflați în suferință.

Cu acest gest, doresc să încurajez lumea să-și îndrepte atenția asupra acelor persoane care au nevoie de noi și de ajutorul nostru. În momentul în care o persoană suferindă strigă după alinare, tot în acel moment trebuie ajutată, pentru că atunci are cea mai mare nevoie de ajutor. Fie persoană legată la pat, fie persoană fără adăpost – este datoria noastră să-i fim alături. Această datorie este sădită de Dumnezeu în conștiința omului, fapt care ne face să fim responsabili pentru semenii noștri. Să nu uităm un lucru: pe această lume, noi suntem mâinile lui Cristos. Mâini cu care mângâiem și îmbrățișăm” a spus diaconul Cristian M. Popesc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax