Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Studenţii din Alba, premiaţi la Festivalul Studenţesc de Dans Sibiu şi FilmStud 2010

Publicat

Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Alba Iulia a fost reprezentată la Festivalul Naţional Studenţesc de Dans „Sibiu 2010”, de ansamblul coregrafic „Calliope” din Alba Iulia şi trupa „Arieşul Ritmic” din Câmpeni, dar şi la Festivalul Naţional Studenţesc de Scurtmetraj „FilmStud 2010”, de unde s-a întors cu premii.

Festivalul de la Sibiu este cea mai puternică competiţie naţională de dans, la care, anul acesta, au participat studenţi din 14 centre universitare. Studenţii participanţi au prezentat 90 de dansuri, timp de două zile, iar ultima zi a festivalului a fost rezervată Galei Laureaţilor.

Conform reprezentanţilor CCS Alba Iulia, ansamblul coregrafic „Calliope”, pregătit de către instructorul coregraf Gabriel Popovici (MC Kotto) a obţinut premii la toate categoriile la care a participat, astfel: locul doi, la secţiunea show dans sportiv, locul doi – dans modern ansamblu, locul trei, Irina Călugăr – dans contemporan solo şi locul trei – dans de caracter.

Totodată, s-a remarcat şi trupa de dans „Arieşul Ritmic”, condusă de către instructorul coregraf Anada Buda, care a obţinut un premiu doi şi un premiu trei, la secţiunile la care a participat.

Tot la începutul lunii noiembrie, la Iasi a avut loc Festivalul Naţional Studenţesc de Scurtmetraj FilmStud 2010, unde reprezentantul Casei de Cultură a Studenţilor Alba, Ştefan Radu a obţinut locul întâi la secţiunea „reclamă” şi locul trei la secţiunea „imagine”.
Rezultatele obţinute la aceste festivaluri de prestigiu demonstrează încă odată că Alba Iulia este un centru de cultură cu o implicaţie ridicată din partea studenţilor şi tinerilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. camelia gerhardt

    joi, 18.11.2010 at 17:09

    Felicitari pentru performanta!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax