Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

STUDIU: Copii cu acces la jocuri video gratuite, țintele preferate ale hackerilor

Publicat

joc, xbox, game, consola

Conform unui studiu recent, mare parte a copiilor care au acces la jocuri video, în special la cele gratuite de pe platformele mobile, au devenit țintele hackerilor.

Mulți copii care joacă jocuri video au devenit victime pentru hackeri. Sursa principală pentru asemenea atacuri sunt jocurile gratuite, în special cele disponibile pe platformele mobile.

În majoritatea cazurilor, aceste aplicații conțin reclame, opțiunea de a cumpăra elemente din joc sau upgrade contra cost. Deși aceste practici sunt normale și acceptate pentru acest tip aplicații, în cazul aplicațiilor destinate copiilor, acestea pot conduce la accesarea de conținut nepotrivit sau pot oferi acces atacatorilor la date personale, email sau informații bancare.

Magazinele de aplicații mobile nu oferă rating-uri pentru nivelul de siguranță al practicilor de advertising ale aplicațiilor disponibile și nici recomandări pentru părinți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax