Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

STUDIU: Copiii din România sunt cei mai fericiţi, iar britanicii sunt printre cei mai puţin mulţumiţi de viaţa lor

Publicat

copii Un studiu dezvăluie faptul că în România copiii sunt cei mai fericiți, urmați de cei din Columbia. Coreea de Sud și Marea Britanie sunt codașele clasamentului, potrivit unui raport al organizaţiei caritabile britanice The Children’s Society, citat de Sky News. Deși copiii sud-coreeni trăiesc în general într-un confort material ridicat, intensa presiune școlară ar putea justifica insatisfacția lor.

La studiul ”Raportul privind o copilărie pozitivă” au participat 53.000 de copii cu vârste de 10 și 12 ani, din 15 țări, cei mai nemulțumiți de viața lor fiind cei din Coreea de Sud și din Marea Britanie. În schimb, copiii din România sunt cei mai fericiţi, ei fiind urmaţi de cei din Columbia.

Întrebaţi dacă sunt nemulţumiţi de viaţa lor în ansamblu, doar unul din 100 de copii din România a răspuns afirmativ, faţă de unul din 14 în Marea Britanie.

Potrivit studiului, fetele din Marea Britanie sunt pe penultimul loc în ceea ce priveşte încrederea în propriul aspect fizic, acordându-şi nota medie 7,3, în condiţiile în care cea maximă este 10. Fetele românce s-au clasat pe primul loc, acordându-şi nota 9,4.

Totodată, copiii din Marea Britanie s-au clasat pe ultimul loc în ceea ce priveşte încrederea în sine.

sursa: gândul.info

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax