Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Studiu de fezabilitate în valoare de peste 19.000 de euro pentru o pistă de biciclete, la Sebeș

Publicat

Primăria Municipiului Sebeș plătește 89.000 de lei (19.232 de euro) unei firme din Suceava, pentru întocmirea unui studiu de fezabilitate necesar construcției unei piste pentru biciclete în oraș. Lucrarea a fost atribuită firmei Royal CDV G2 SRL, prin achiziție directă prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Viitoarea pistă de bicicletă, va avea o lungime de aproximativ 18.600 de metri liniari, ceea ce înseamnă un cost al studiului de fezabilitate de aproximativ un euro pe metru. Pista va străbate străzile Ștefan cel Mare, Strada Veche, Mihail Kogălniceanu, Fântânele, Dobrogeanu – Gherea, Valea Sebeșului, Augustin Bena, Călărași, Dorobanți, Piața Plevnei, Decebal, Mureșului, Tipografilor, Arini, Râului și Ion Creangă.

În acest moment, la Sebeș sunt două piste pentru biciclete funcționale, cu lungimea totală de 1908 metri liniari. Una asigură legătura cu Petrești, iar cealaltă duce spre ieșirea către Daia Română, pe Strada Călărași.

Achiziția a fost realizată la sfârșitul anului trecut, firma din Suceava având la dispoziție 80 de zile pentru finalizarea documentației. Proiectantul va trebui să elaboreze inclusiv studii de teren (geo și topo).

Valoarea estimată inițial a serviciilor de proiectare a fost de 124.950 de lei (cu TVA inclusă).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. croco

    marți, 16.01.2018 at 08:47

    Nici o vorba macar, despre vreun sudiu care sa scoata camioanele de mare tonaj din oras ! De parca nimeni din primarie nu stie despre soselele care se strica, casele care se ruineaza si linistea oamenilor, toate date peste cap de camioanele de mare tonaj care strabat strazile zi de zi si mai ales noaptea. Probabil se asteapta miscari de strada pentru asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax