Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SUA anunță că Rusia va plăti pentru uciderea jurnalistului Brent Renaud de către armata rusă

Publicat

Consilierul pentru securitate națională al SUA, Jake Sullivan, a declarat că SUA vor impune „consecințe adecvate” Rusiei, după uciderea jurnalistului american Brent Renaud, potrivit BBC.

Vestea morții jurnalistului a fost „șocantă și îngrozitoare”, a spus el, iar oficialii americani se vor consulta cu oficialii ucraineni pentru a stabili cum s-a produs decesul.

Brent Renaud, corespondent al publicației The New York Times, a fost împușcat mortal duminică în Irpen, lângă Kiev. Un alt jurnalist a fost rănit.

Citește și: Brent Renaud, corespondent al publicației The New York Times, a fost ucis în apropiere de Kiev. Un alt jurnalist, rănit

Este vorba despre colegul său, Juan Arredondo, care a ajuns la spital în urma incidentului. Juan Arredondo a povestit unui reporter italian că se afla împreună cu Brent Renaud și filmau plecarea unor refugiați din Irpin.

Cine este Brent Renaud

Brent Renaud este un cunoscut jurnalist și regizor, câștigător al premiilor Peabody și DuPont, care și-a petrecut ultimele două decenii producând filme și programe de televiziune împreună cu fratele său Craig, potrivit IMDB.

Frații Renaud sunt cunoscuți pentru că spun povești umane din punctele fierbinți ale lumii, iar proiectele lor au acoperit războaiele din Irak și Afganistan, cutremurul din Haiti, tulburările politice din Egipt și Libia, lupta pentru Mosul, extremismul în Africa, violența cartelurilor. în Mexic și criza tinerilor refugiați din America Centrală.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax