Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sub influența alcoolului, noaptea, la volan: Un tânăr de 28 de ani s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea

Publicat

Un accident a avut loc vineri dimineaţa în jurul orei 3.40, în piața I. C. Brătianu din Alba Iulia. Un autoturism marca Seat Leon, în care se aflau doi tineri, un băiat şi o fată, s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea şi s-a oprit în poarta unui cetăţean, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Conducătorul autoturismului, un tânăr de 28 de ani din comuna Bistra, se afla sub influenţa alcoolului. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a oprit în poarta unui imobil. Tânărul a declarat că a pierdut controlul din cauza unei gropi din carosabil. Maşina a fost avariată în partea din faţă, iar şoferul şi pasagerul din dreapta nu au fost răniţi.

UPDATE: Din datele furnizate de IPJ Alba, accidentul a fost semnalat la ora 3.36, pe B-dul Ferdinand din Alba Iulia a fost urmat de pagube materiale.

“Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că C.C.I., de 28 de ani, din comuna Bistra, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. bamse

    sâmbătă, 06.10.2012 at 11:56

    Asa-i trebuie!!! Rusine sa ii fie ca a fost politist la rutiera in alba iulia, puscaria sa il manance, tot beat umbla cu masina nu-i prima data cand bea la volan!!! Frumos esti domnule Ciprian Cosma

  2. honey

    luni, 15.10.2012 at 14:32

    dc te dai cu parerea dak nu sti despre ce vb…baiatu despre care vb niciodata nu sa urcat baut la volan…stiu sigur ce vb …a fost o scapare …fiecare om greseste si nu cred k tu esti o exceptie …poate esti unul dintre cei pe care ia sanctionat si de aceea esti un om fustrat …oricum e democratie fiecare are dreptul sa isi spuna punctul de vedere…vroiam doar sa accentuez faptul k e total eronat ce ai scris acolo….domnul sau doamna bamse

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax