Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Subiectele la Română – BAC 2024, disponibile pe Internet imediat după începerea examenului. Se face anchetă

Publicat

Subiectele la Română – BAC 2024, disponibile pe Internet imediat după începerea examenului: Anchetă la centrul de examinare din Gorj nr. 2783, de unde s-au scurs subiectele la proba de limba română de Bacalaureat 2024, spune purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj, Ionuț Catrina.

Elevul care le-aa făcut publice va fi identificat în baza camerelor de supraveghere audio-video și va suporta consecințele, a spus purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj, Ionuț Catrina.

Informația a fost publicată de Edupedu, care precizează că varianta de subiecte dată la proba scrisă de Limba și literatura română, la Bacalaureat 2024, a ajuns pe internet la puțin timp după ora 9, oră la care subiectele au fost primite.

Stirileprotv.ro a publicat fotografiile la ora 9:20, în condițiile în care elevii termină proba la ora 12:00. Centrul în cauză ar fi Liceul Tehnic Ion Mincu, potrivit surselor Edupedu.ro.

Subiectele au fost preluate ulterior de presă.

Subiectele la ROMÂNĂ – BAC 2024, prima probă scrisă de examen. Elevii au avut de făcut un eseu legat de o nuvelă studiată

ISJ a declanșat o anchetă la centrul de examinare din Gorj nr. 2783 de unde s-au scurs subiectele de la proba de limba română de la Bacalaureat 2024.

În documentele ce par a fi fost fotografiate cu o camera de corp, pe care cineva a încercat să șteargă indicativul centrului de examen și numele județului, apar subiectele cu watermark „Gorj – 2783”.

Potrivit surselor Edupedu.ro ar fi vorba despre Liceul Tehnic Ion Mincu din Târgu Jiu.

Inspectori ai ISJ Gorj erau pe drum spre centru pentru a verifica ce s-a întâmplat la centrul de examinare și cine a scurs subiectele la limba română.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate