Connect with us
Publicitate

Uncategorized

(P) Subiectele zilei la „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV: Codul Silvic – Complicităţi criminale, politicieni tradători, afacerişti dubioşi

Publicat

r b

rares bogdan MRU la „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV, ora 21.00. Fostul premier despre Scandalul Defrisarilor, transformarea Codului de procedura penala in analgezic pentru politicieni, noua coabitarea si viitorul pas și Asasinii pădurilor – Dezbatere   – de la 22.30

În această seară, de la ora 21, Mihai Răzvan Ungureanu, fost şef SIE şi al Diplomatiei de la Bucuresti vine la „Jocuri de Putere”. Află de la premierul dat jos acum 3 ani de catre „cel mai cinstit guvern” cât de mare e nota de plată a României din cauza corupţiei şi ce riscă țara in materie de securitate!

Care este adevarul din spatele incercarii de modificare a Codului de Procedura Civila pentru a nu-i mai deranja pe politicieni?

De ce a cerul Klaus Iohannis stenogramele audierii procurorului Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei in fruntea DIICOT?

De ce a retrimis şeful statului la reexaminare Codul silvic, ce crede despre acuzatiile că preşedintele Iohannis susţine interesele Holzindustrie Schweinghofer şi cum merge coabitarea dintre cele doua Palate la prima criza din interiorul PNL.

De asemenea, MRU îi dă o replică usturătoare premierului, care a aniversat 3 ani de Palat printr-un val de măsuri populiste.

Iar de la ora 22.30, Rareş Bogdan şi invitaţii săi caută vinovaţii pentru jaful din pădurile României. De ce n-au fost arestaţi politicienii care au făcut cadou milioane de metri cubi de lemn exploatat ilegal, câţi bani s-au scos în 25 de ani din distrugerea a zeci de mii de hectare de pădure şi care este adevărul despre Codul Silvic?

Răspunsurile astă-seară la „Jocuri de Putere”, de la ora 21.00 la 24.00,numai la Realitatea Tv! (P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax