Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Subiectele zilei la “Jocuri de Putere” de la Realitatea TV: Codul silvic şi Codul electoral. Dezvăluiri despre masacrul din păduri

Publicat

r b

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Mihai Răzvan Ungureanu vine la „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV. În premieră, despre Codul silvic şi Codul electoral – ultimele bătălii pentru România. De la ora 22.15, dezvăluiri cutremurătoare despre masacrul din păduri, făcute de liderii protestelor anti-defrişări de la Cluj-Napoca şi Bucureşti, dar şi alţi lideri ai Mişcărilor Civice din România. 

Mihai Răzvan Ungureanu, fost şef SIE şi al Diplomaţiei de la Bucureşti vine la „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV. Află de la premierul dat jos acum 3 ani de către „cel mai cinstit guvern”, acum consilier personal al lui Klaus Iohannis, ce se ascunde în spatele luptei pe avere şi cătuşe din jurul Codului silvic.

Cât de grea este coabitarea preşedintelui cu un premier în care nu are încredere? De ce a cerut Klaus Iohannis stenogramele audierii procurorului Horodniceanu, propus de ministrul Justiţiei în fruntea DIICOT?

Cum va reuşi România să primească un nou Guvern înaintea alegerilor din 2016 dacă prevederile Codului electoral favorizează PSD? Va reuşi Klaus Iohannis să repornească România fără să aibă un partener la Palatul Victoria?

Ce se va alege de Legea votului prin corespondenţă?

Dar de Institutul Cantacuzino, pentru a cărui soartă intervine însuşi preşedintele?

Cât de mare e nota de plată a ţării din cauza corupţiei şi ce riscă țara in materie de securitate? Pentru cine au modificat senatorii Codul de procedură penală, pe cine au indepărtat de cătuşe? Ce semnale există din Cancelariile occidentale?

La Realitatea TV, de la ora 22.15, la “Jocuri de Putere”, liderii protestelor anti-defrişări de la Cluj-Napoca şi Bucureşti, Mihai Goțiu şi Claudiu Crăciun, şi autorul serialului „Transilvania furată”, jurnalistul Marcel Bărbătei, îţi arată cât de mare este caracatiţa care a ras milioane de hectare de pădure în România!

Vei fi martorul unei analize fără menajamente despre dedesubturile afacerii „Pădurea”.

Numai la „Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la ora 21.00 la 24.00, la Realitatea Tv.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax