Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Subiectele zilei la “Jocuri de Putere” de la Realitatea TV: Cum se poate restarta România și megadosarul de corupție care aprinde fitilul în trei partide

Publicat

r b

rares bogdan Miercuri seară, de la ora 21.00, Horea-Roman Patapievici vine la „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV. În premieră, despre „Cum se poate restarta România!”. De la ora 22.30, megadosarul de corupţie care aprinde fitilul în trei partide şi EXCLUSIV: Apelul lui Rareş Bogdan către Preşedintele României.

Înarmat până în dinţi, ca să nu fie expediat în Polonia pentru a fi judecat pe stadion şi împuşcat, filosoful Horia-Roman Patapievici vine în această seară la „Jocuri de Putere”, de la ora 21.00. Află de la invitatul special al lui Rareş Bogdan de ce l-a trimis scriitorul Nicolae Breban în faţa plutonului de execuţie împreună cu Gabriel Liiceanu, de ce le-a pus eticheta de „haimanale” şi când vin minerii să facă curat la Uniunea Scriitorilor. De asemenea, dacă se poate schimba România în interior și imaginea ei în exterior prin politici culturale inteligente.

H-R. Patapievici îţi va spune ce crede despre lupta dintre PNL şi PSD, despre blocarea dosarului lui Dan Şova de către parlamentari şi imaginea României în lume. Dar şi despre primele 6 luni de mandat ale lui Klaus Iohannis. Cum ar trebui să reacţioneze preşedintele în faţa scutului penalilor?

Iar de la ora 22.30, cinci jurnalişti de investigaţii îţi arată câteva file dintr-un megadosar nou de corupţie care va strica somnul a trei partide.

De asemenea, vei afla cum sună Apelul lui Rareş Bogdan către Klaus Iohannis, Preşedintele Romaniei, pe care îl invită să asculte vocea României reale! Vocea oamenilor care l-au votat și continuă să creadă în sintagma „Stop și de la capăt” în DIRECT la „Jocuri de putere”!

Numai la “Jocuri de Putere”, de la ora 21.00 la 24.00, împreună cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la Realitatea TV!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax