Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Subiectele zilei la “Jocuri de Putere” de la Realitatea TV: Își pregătește Ponta fuga în Rusia? Conspirația Rompetrol, jaful de la Loterie și trădarea de la Lukoil

Publicat

r b

rares bogdan Luni seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan aduce la „Jocuri de Putere” noi argumente care întreţin suspiciunea că premierul României s-a poziţionat în sfera de influenţă a lui Vladimir Putin, prin participarea la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, boicotate de liderii UE.

Vrea Victor Viorel Ponta să ceară protecţia lui Vladimir Vladimirovici Putin pentru a scăpa de acuzaţiile DNA? Vrea să fugă în Rusia? A devenit România impredictibilă? De ce nu s-a consultat cu Preşedinţia?

Ce spun partenerii strategici despre escapada de vineri seara a Premierului României? Ce schimb de informaţii a făcut Vctor Ponta cu președintele Lukasenko al Belarusului? Ce idei a primit de la Aliev al Azerbadjanului?

Cum a călătorit și ce au discutat Victor Ponta cu Recep Erdogan al Turciei în avionul acestuia? Este vizita premierului la Baku o problemă ce ar trebui analizată în următorul CSAT? Poate schimba Victor Ponta axele strategice ale politicii externe ale României de unul singur? Ce joc face Ponta? 

Cum continuă ofensiva Rusiei în Republica Moldova?

Răspunsurile de la trei experţi în politică externă: Cristian Diaconescu, Iulian Chifu şi Iulian Fota.

Iar de la ora 22.15 vei răsfoi în premieră contractul dintre Loteria Română şi Novomatic, actele adiţionale ale memorandumului „Ponta – Rompetrol” şi notele de control de la Lukoil pentru a vedea, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, singura concluzie de bun-simţ: România a fost jefuită conştient! Suntem în prezenţa unor acte de trădare naţională!

Nu rataţi „Jocuri de Putere”, probabil singura emisiune liberă din România. De la 21.00 la 24.00, la Realitatea TV!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax