Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Subiectele zilei la „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV: Românul expulzat de Chişinău, „coabitarea“ Iohannis-Ponta şi povestea din spatele peliculei „Live“

Publicat

r b

rares bogdan Joi seara, la „Jocuri de Putere“ de la Realitatea TV, veţi afla dezvăluiri despre românul expulzat de Chişinău şi interzis 5 ani în Republica Moldova, informaţii surprinzătoare despre acuzaţia terifiantă a lui Victor Ponta la adresa lui Klaus Iohannis şi îl veţi cunoaşte pe producătorul de succes Vlad Păunescu, regizorul filmului „Live“, care atinge cea mai fierbinte temă a momentului: corupţia politică. 

În această seară, la ora 21.00, românul unionist expulzat de Chişinău şi interzis 5 ani în Republica Moldova vine la „Jocuri de Putere” pentru a relata cum a fost filat şi reţinut de serviciul secret al ţării vecine.

Alături de George Simion se vor afla jurnaliştii Oreste Teodorescu şi Alex Cautis, dar şi fost director SIE, Claudiu Saftoiu. Află de la invitaţii lui Rareş Bogdan legătura dintre expulzarea lui Simion şi mitingul pro-unire pe care dorea să-l organizeze la Chişinău peste 2 zile, ce arată incidentul despre relaţia României cu Republica Moldova şi dacă reacţia MAE, care a cerut explicaţii la Chişinău, este cea mai potrivită.

De la ora 22.00, vei afla informaţii surprinzătoare despre acuzaţia terifiantă a lui Victor Ponta la adresa lui Klaus Iohannis, detalii de culise despre replica usturătoare a preşedintelui şi o prognoză realistă asupra viitorului politic al preşedintelui PSD şi EXCLUSIV: devoalarea manipulării ordinare pe „Codul Silvic”.

De la ora 23.00, îl vei cunoaşte pe producătorul de succes Vlad Păunescu, unul dintre puţinii români care a cunoscut vedetele de la Hollywood la ele acasă. De această dată, în haina de regizor al filmului „Live”, Păunescu îţi spune povestea din spatele peliculei care atinge cea mai fierbinte temă a momentului: corupţia politică.

Cui aparţine ideea scenariului şi cât din lungmetraj este inspirat din fapte reale?

Iar de la actorii Rodica Lazăr, Tudor Chirilă şi Claudiu Bleonţ vei afla cum au intrat în pielea personajelor, dar şi câte dintre acestea seamănă cu „actorii” arestaţi de DNA.

Numai la „Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la ora 21.00 la 24.00, la Realitatea TV.

(P)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax