Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Subiectele zilei la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Despre eşecul reformei în PSD, festivalul de teatru de la Sibiu şi efectele tehnologiei avansate

Publicat

r b

rares bogdan Marţi seara, la Realitatea TV, sunteţi invitaţi să urmăriţi emisiunea „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan. Veţi afla dacă va avea România vreodată un partid socialist modern – Vasile Dâncu va vorbi despre destinul politic al lui Ponta şi eşecul reformei în PSD, de la ora 21.00; cum se descurcă organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu fără Klaus Iohannis – Constantin Chiriac, directorul FITS va dezvălui noutăţile ediţiei a XXI-a, de la ora 22.15; şi cum afectează telefoanele inteligente şi tabletele creierul copiilor – de la ora 23.15.

În această seară, de la ora 21.00, autorul celui mai ambiţios program de reformă a PSD, Vasile Dâncu, vine la “Jocuri de Putere” şi răspunde la o întrebare: va avea vreodată România un partid socialist modern? Cum arată PSD ciuruit de DNA, cât mai rezistă Victor Ponta în fruntea Guvernului, de ce nu l-a ascultat în campania prezidenţială şi ce ar face dacă ar conduce partidul o săptămână?

Care sunt capcanele în care Victor Ponta nu are voie să calce? Cum mai stă în sondaje?

Ce crede despre primele 6 luni ale lui Iohannis la Cotroceni?

Iar de la ora 22.15, preşedintele FITS îţi descrie ultimele două săptămâni de dinaintea startului festivalului care a pus Sibiul pe harta teatrului mondial. Vei afla de la Constantin Chiriac cum se descurcă organizatorii fără Klaus Iohannis, exportat la Cotroceni, şi care sunt noutăţile ediţiei a XXI-a a FITS.

Nu rataţi, de la ora 23.15: De ce sunt telefoanele inteligente şi tabletele periculoase pentru copii, cum afectează creierul şi care sunt vârstele de la care educaţia clasică depune armele în faţa asaltului tehnologiei?

Numai la “Jocuri de Putere”, împreună cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la ora 21.00 la 24.00 la Realitatea TV.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax