Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Subiectele zilei la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Despre pericolele care pândesc PNL, dezvăluirile din “Cronică de Cotroceni” şi scandalul defrişărilor

Publicat

r b

rares bogdan Alina Gorghiu, despre pericolele care pândesc PNL şi cum poate deveni istorică ziua de 5 iunie, în această seară, de ora 21.00. Adriana Săftoiu – dialog fără ocolişuri despre dezvăluirile incendiare din “Cronică de Cotroceni”, de la ora 22.00. Bătuţi şi omorâţi pentru că se opun defrişărilor ilegale – “România rasă” a ajuns la faza violenţei extreme, de la ora 23.00. Sunt subiectele zilei la emisiunea “Jocuri de Putere” de luni seara, pe Realitatea TV.

În această seară, de la ora 21.00, copreşedintele PNL Alina Gorghiu vine la “Jocuri de Putere” şi îţi spune care sunt pericolele uluitoare pentru PNL, dar şi care sunt şansele ca moţiunea de cenzură pe care o vor depune liberalii în 5 iunie să demoleze Guvernul Ponta. De ce au ales tema votului prin corespondenţă? Cum se va schimba majoritatea parlamentară? Care sunt forţele politice pe care mizează?

Ce efect au asupra electoratului dosarele “Adomniţei”, “Frunzăverde” şi scandalul “Atanasiu-Boagiu”? Cum fac liberalii reforma clasei politice cu o galerie de lideri compusă din “foşti”? Are cine să lupte pentru “stop şi de la capăt”?

De la ora 22.00, Adriana Săftoiu, cea care a dinamitat mandatele lui Traian Băsescu prin dezvăluirile din “Cronică de Cotroceni”, cartea lansată la “Bookfest”, continuă să vorbească direct şi fără perdea despre perioada în care a fost consilier prezidenţial.

Vei afla adevărul despre “La ţepe”, despre sistemul patronat de fostul preşedinte şi rolul Elenei Udrea în piramida puterii din perioada preşedinţiei lui Traian Băsescu.

Ora 23.00 BONUS: De ce a ajuns scandalul defrişărilor ilegale la faza violenţei extreme. Dezvăluiri incredibile despre epicentrul unui sistem unde cine se opune tăierilor abuzive riscă să fie BĂTUT ŞI OMORÂT. Ce urmează după cazul “Agent Green”?

Numai la “Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la Realitatea TV, de la ora 21.00 la 24.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax