Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Subiectele zilei la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: „Programul schimbării” şi despre lupta pentru conducerea Baroului Bucureşti

Publicat

r b

rares bogdan Cătălin Predoiu, premierul desemnat al PNL, aduce programul schimbării la “Jocuri de Putere” pe Realitatea TV, de la ora 21.00. Care este adevărul despre reţelele poliţişti – avocaţi – procurori – judecători şi despre bătălia surdă pentru conducerea baroului Bucureşti, veţi afla de la unii dintre cei mai titraţi avocaţi din România, de la ora 22.00. Iar de la ora 23.15, dirijorul Christian Badea va vorbi despre românii care cuceresc planeta. 

În această seară, de la ora 21.00, premierul desemnat al PNL vine la “Jocuri de Putere” şi aduce in EXCLUSIVITATE cu el PROGRAMUL DE GUVERNARE. Află de la Cătălin Predoiu ce conţine documentul aşteptat de alegătorii lui Klaus Iohannis şi ce şanse are să se transforme în lege. Cum arată noul Proiect de Ţară? Care este viziunea pe 10 ani a liberalilor?

Totodată, Cătălin Predoiu îţi va spune cum arată Guvernul din umbră şi care va fi proporţia politicieni-specialişti.

Iar de la ora 22.00 vei descoperi de ce se dă o bătălie surdă pentru conducerea Baroului Bucureşti! Ce “suspiciuni rezonabile” există asupra corectitudinii alegerilor, cine sunt cei care aspiră la funcţia de decan, ce vor să schimbe pentru a îmbunătăţi imaginea avocaţilor şi de ce este vital pentru România ca ei să-şi convingă clienţii că sunt cinstiţi? Veti afla de la unii dintre cei mai titraţi avocaţi din România de ce este importantă poziţia de Decan al Baroului pentru viitorul profesiei. Invitaţii sunt: Ilie Iordăchescu – actual decan al Baroului, Ion Dragne – actual prodecan, Daniel Fenechiu – senator şi avocat, Mihnea Stoica – avocat şi Mihail Ciobanu – avocat.

Care este adevărul despre reţelele poliţişti – avocaţi – procurori – judecători?

BONUS: Ora 23.15 – Dirijorul de talie mondială Christian Badea revine la Realitatea TV şi-ţi arată cum cuceresc românii cultura planetei fără niciun ajutor din partea autorităţilor. Vei afla care sunt cele mai recente proiecte ale sale şi care este locul Bucureştiului şi al Sibiului pe harta lumii, în materie de muzică simfonică şi operă.

Astă seară, la “Jocuri de Putere”, împreună cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la Realitatea TV de la 21.00 la 24.00.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax