Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Subprefectul de Alba și șeful de cabinet al prefectului, sfătuiți de liderul ALDE să demisioneze înainte să-i dea afară PSD

Publicat

lazar marincas popescu

Ieșirea de la guvernare a formațiunii ALDE produce efecte și la nivelul județului Alba. Liderul partidului, Ioan Lazăr, a declarat pentru Alba24 că cele două persoane cu funcții de conducere la nivel județean, susținute de ALDE, subprefectul Monica Popescu și șeful de cabinet al cancelariei prefectului, Ion Marincaș, ar trebui, dacă au demnitate, să își dea demisia, decât să aștepte să fie dați afară de către PSD.

Mai mult, Lazăr a spus că plecarea de la guvernare a democrat liberalilor este o mișcare foarte bună și chiar trebuia să se întâmple mai devreme.

În schimb, referitor la alianța cu PRO România și alegerea lui Mircea Diaconu de a reprezenta un candidat comun la prezidențiale, Ioan Lazăr este de altă părere.

Șeful ALDE Alba, are mari îndoilei în privința unei bune colaborări cu partidul lui Victor Ponta și referitor la susținerea lui Mircea Diaconu în cursa pentru Cotroceni, Lazăr a spus că nu este încântat de această mișcare și chiar că este dezamăgit că Tăriceanu a ales să iasă din joc.

Totuși, Lazăr a spus că aproape toată vina pentru procentul slab de la europarlamentare, rezultat care implicit a dus la scăderea în sondaje a lui Tăriceanu, o au filialele locale și județene care nu s-au implicat destul și nu au luat în serios campania din primăvară. 

”Alegerile europarlamentare se întorc împotriva noastră, am crezut că Tăriceanu poate să facă totul, noi doar să culegem roadele învingătorilor”, a mai spus Ioan Lazăr.

”După părerea mea prefecții și subprefecții ar trebui să își dea demisia, cei de la ALDE, că să nu aștepte să îi demită cei din PSD. Mă refer la doamna subprefect și la domnul Marincaș, dacă au demnitate să își dea demisia, dacă nu să aștepte să îi măture PSD”, a declarat șeful ALDE cu privire la situația funcțiilor de conducere pe care partidul le deține la nivel județean.

Contactat de Alba24, șeful de cabinet al cancelariei prefectului, Ion Marincaș, a declarat că este în concediu, dar se gândește serios la varianta demisiei din funcția pe care o deține.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt directorii din Alba propuși și susținuți de ALDE. Surse din PSD: Vor fi schimbați

Subprefectul Monica Popescu nu a răspuns la telefon pentru a oferi o declarație legată de o posibilă demisie din funcție.

 Deși surse din rândul PSD Alba au declarat pentru Alba24, că directorii ALDE, la nivel județean, vor fi schimbați în condițiile în care partidul lor nu mai este la guvernare, Lazăr a spus că acest lucru nu trebuie să se întâmple.

Referitor la situația consiliilor locale din Alba, în care ALDE și PSD au împărțit până ieri conducerea, Lazăr a declarat că niciodată nu a existat vreo colaborare între cele două partide, lucru afirmat de acesta în decursul ultimului an.

”Colaborările la consiliile locale și Consiliul Județean au fost PSD + PNL = FSN, niciodată PSD nu a colaborat cu ALDE, PSD egal trădători” a mai declarat Ioan Lazăr.

De asemenea, șeful ALDE a spus că nu va mai face parte dintr-o colaborare cu Partidul Social Democrat și că momentan se abține de la orice comentarii referitoare la o posibilă alianță la nivel județean cu PRO România.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jidanul

    marți, 27.08.2019 at 16:22

    Jos cu cei de la ALDE ce au fost remorca PSD-ului ca nici 1 % nu mai fac la viitoarele alegeri sub conducerea omului insuratel de cateva ori. (4-5)…si care ar trebui sa se lase de politica La ALDE AB auzi mei sef de cabinet !!!!!lua pensie de f.militian sisalar de sef cabinet…..auzi Fl Roman !Mai sunt si altii ce ar lua pensie si salar de la stat si spun ,,JOS CU EI <<

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax