Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Subprefectul USR PLUS de Alba, Claudiu Nemeș, eliberat din funcție. În total au fost demiși 14 prefecți și 28 de subprefecți

Publicat

Guvernul Cîţu a demis în şedinţa joi toţi cei 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi, susţin surse de la Palatul Victoria. Deciziile au plecat pentru publicare la Monitorul Oficial.

La numai trei luni de la instalarea în funcție, a fost demis și subprefectul USR PLUS de Alba, Claudiu Nemeș.

Premierul a spus că nu vor fi deocamdată numiți alți prefecți și subprefecți și că atribuțiile acestora vor preluate de colegi. Acesta a adăugat că atribuțiile prefecților vor fi preluate de subprefecți, acolo unde este cazul.

Premierul Florin Cîţu afirmase recent că se gândeşte la posibilitatea îndepărtării din funcţii a prefecţilor, subprefecţilor şi secretarilor de la stat de la USR-PLUS, după ce miniştrii au demisionat, iar partidul condus de Dan Barna şi Dacian Cioloş a depus o moţiune de cenzură, potrivit DC News.

„Mi s-ar părea normal ca totuşi, dacă nu mai eşti la guvernare, să plece tot aparatul”, spusese, miercuri, Florin Cîţu, întrebat dacă poate confirma informaţia pe surse conform căreia joi, 9 septembrie, ar urma să îi demită pe toţi cei din USR-PLUS în aparatul administrativ.

„O să vă spun teama mea cea mai mare. Şi e o teamă onestă. Dacă rămân, ar însemna să aduc la guvernare AUR şi PSD, pentru că asta e coaliţia azi, AUR, USR şi PSD. Teama este că cei numiţi de USR-PLUS pot reprezenta interesele AUR şi PSD. Niciodată nu o să am guvernare cu ei, aşa că mai bine îi înlătur”, declarase Florin Cîţu.

LISTA prefecților și subprefecților demiși poate fi văzută AICI: Monitorul Oficial – Prefecți Subprefecți Demiși 1 și AICI: Monitorul Oficial Prefecți și Subprefecți Demiși 2

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax