Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Substanțe interzise descoperite asupra unui bărbat din Sebeș, de polițiștii locali din Alba Iulia. Cum a fost oprit în trafic

Publicat

Polițiștii locali din Alba Iulia transmit că ar fi depistat asupra unui bărbat mai multe plicuri cu substanțe posibil interzise. Acestea ar fi fost descoperite în dimineața zilei de 10 aprilie, asupra unui bărbat din Sebeș. 

Din câte se pare bărbatul circula fără cască de protecție, pe un moped, fiind și motivul pentru care a fost oprit. Cazul a fost detaliat de viceprimarul Emil Popescu, pe Facebook.

Potrivit viceprimarului, în data de 10 aprilie 2024, în jurul orei 4 dimineața, în timp ce patrulau pe strada Calea Moților din Alba Iulia, polițiștii locali din cadrul compartimentului circulația pe drumurile publice au oprit un conducător de moped care circula fără casca de protecție.

Acesta a fost legitimat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 31 de ani, din municipiul Sebeș. Asupra acestuia s-au găsit 9 pliculețe din plastic transparent care conțineau o substanță de culoare alba, cu aspect de cristale, 15 pliculețe din plastic transparent care conțineau frunze de culoare verde, precum și suma de 1700 de lei.

În legătură cu acest caz, polițiștii locali au anunțat reprezentanții IPJ Alba, care au preluat plicurile în cauză și au demarat cercetările în acest caz.

Ce spun reprezentanții IPJ Alba

La data de 11 aprilie 2024, în jurul orei 01.00, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit, pe Calea Moților din municipiu, unde un echipaj al Poliției Locale Alba Iulia a identificat un tânăr din municipiul Sebeș, care conducea un motoscuter, fără a purta cască de protecție.

În urma testării tânărului, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Totodată, asupra tânărului au fost identificate mai multe pliculețe care au fost ridicate în vedrea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax