Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Subvenția la motorină pentru fermieri: Ministrul Agriculturii anunță când încep plățile pentru trimestrul doi

Publicat

Cadrul legal în vederea efectuării plăţilor la subvenţia pentru acciza la motorina utilizată în agricultură, pe trimestrul doi al anului 2022, a fost creat, a informat sâmbătă Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

„După cum v-am asigurat de fiecare dată, facem tot ce este posibil pentru ca sumele cuvenite să ajungă în cel mai scurt timp la fermierii noştri.

Astfel, am elaborat ordinul de ministru pentru acordarea subvenţiilor la acciza de motorină, care a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 867, din data de 2 septembrie 2022, la 24 de ore de la data publicării HG nr. 1.074 în Monitorul Oficial nr. 859, din 1 septembrie 2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură”, a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, potrivit Agerpres.

Săptămâna viitoare, funcţionarii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură vor demara operaţiunile necesare în vederea alocării sumelor pentru plata accizei la motorina utilizată în agricultură, pe trimestrul doi al anului 2022.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax