Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SUBWAY deschide şi la Alba Iulia un restaurant, din luna FEBRUARIE. Unde puteţi depune CV-urile, pentru un loc de muncă în cadrul companiei

Publicat

restaurant subway, alba iulia Surpriză pentru albaiulieni, dar şi pentru turiştii care ajung în Alba Iulia. Cel mai mare lanţ de restaurante din lume după numărul de unități, Subway anunță deschiderea primului restaurant din Alba Iulia la începutul lunii februarie. Restaurantul va fi situat la intersecția străzilor Bulevardul Ferdinand I cu Bulevardul Încoronării, în incinta stației Petrom de la Gară, având o suprafață de 100 mp. Prin deschiderea noului restaurant, SUBWAY anunţă creearea a 7 noi locuri de muncă.

Persoanele interesate pot afla mai multe informații accesând anunţul de angajare al companiei AICI.

Fiind cel mai puternic brand internațional care își anunță intrarea pe piața locală, susținând prin acest fapt continua dezvoltare a orașului Alba Iulia.

Succesul conceptului Subway se datorează în mare parte necesității lumii moderne de a mânca ceva rapid, gustos și mai ales proaspăt. Sandviciurile preparate și servite în fața clientului se găsesc sub două dimensiuni standard : 15cm SUB si 30cm SUB.

De asemenea puteți opta oricând pentru o salată sau o delicioasă tortilla. Clienții pot alege dintr-o varietate de pâini proaspăt coapte pe întreaga durată a zilei în cadrul restaurantului precum și dintr-o gamă largă de brânzeturi, carne, legume proaspete și sosuri apetisante.

Din meniu nu vor lipsi celebrele cookie – prăjituri americane dar și băuturi calde și reci.

„De-a lungul timpului SUBWAY și-a creat o reputație în a fi o alternativă rapidă dar totuși sănătoasă la fast-food-urile tradiționale pline de grăsimi din uleiuri. Toate ingredientele sunt la cel mai înalt standard, fapt ce garantează obţinerea aceleiaşi calităţi şi a aceluiaşi gust în toate unităţile lanţului. Ne bucurăm să dechidem primul restaurant SUBWAY intr-un oraș cu sub 100.000 de

locuitori unde nu sunt prezenți competitorii de talie internațională. Prin acest restaurant demonstrăm flexibilitatea și cererea brandului SUBWAY de către Români”, declară Andrei Trifan, agent de dezvoltare SUBWAY.

Primul restaurant SUBWAY din România a fost deschis în anul 2012, în Bucureşti, reţeaua având acum 21 de restaurante deschise în marile orașe ale țării: Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Sibiu, iar din luna februarie și în Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax