Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Suferința unei femei din Alba: A cerut ca fiul ei să fie evacuat din casă după ce a fost bătută de acesta

Publicat

O femeie din Alba a cerut ca fiului său să îi fie interzis să se mai apropie de ea și să păstreze minim 100 de metri distanță, după ce a fost bătută de bărbat. 

Este vorba despre un ordin de protecție cerut de femeie, împotriva propriului fiu, după ce a avut mai multe coaste fracturate din cauza acestuia. 

Mai exact, femeia a intervenit într-un scandal dintre concubiul ei și fiu, dar a ajuns să fie lovită de cel din urmă, iar apoi să se lovească de balustrada unei scări.

Totul s-a petrecut în data de 8 iulie, iar câteva zile mai târziu, în data de 19 iulie magistrații din Câmpeni au dat o decizie în acest caz.

Motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

”Instanța reține că, la data de la data de la data de 08.07.2023, în timp ce se afla la locuinţa din Cisteiu de Mureş, pe fondul consumului de băuturi alcoolice agresorul  a aplicat o lovitură cu pumnul în zona capului victimei, mama agresorului, care a intervenit pentru a aplana conflictul dintre agresor şi concubinul acesteia.

Ca urmare a loviturii primite victima s-a dezechilibrat şi a căzut lovindu-se de balustrada scării, suferind fracturi costale. Starea de fapt menţionată rezultă dincolo de orice îndoială rezonabilă din declaraţiile date în dosarul penal”, au reținut magistrații.

Drept urmare magistrații au admis ca fiul să nu se mai apropie de femeie pentru o lună și de asemenea să fie evacuat din casă.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax