Connect with us
Publicitate

BLAJ

Sumă impresionantă strânsă de Running & Cycling Club Blaj la ultramaratonul sportiv Autism24h. Bani pentru un băiețel de un an

Publicat

Sumă impresionantă strânsă de alergătorii Running&Cycling Club Blaj la ultramaratonul sportiv Autism24h Marea Neagră, desfășurat în zilele de 10 și 11 septembrie în stațiunea Mamaia.

Cele două echipe Running&Cycling Club Blaj au reușit să strângă, până acum, suma de 45.420 de lei, pentru cauzele umanitare ale acestui ultramaraton, potrivit Radio Blaj.

Cu 2.727 km licitați (un kilometru licitat = 10 lei), echipa Running 1 a ocupat primul loc în clasamentul kilometrilor licitați, în timp ce echipa Running 2, cu 1.815 km licitați, a ocupat poziția a șasea.

O parte din sumele strânse va fi direcționată, de organizatorul competiției, Centrul de Autism Marea Neagră, către asociațiile care se ocupă de persoanele cu autism, o altă parte urmând a fi donată cauzelor umanitare pentru care a alergat fiercare echipă.

Cei 24 de alergători, care au compus cele două echipe Running Blaj, au strâns fonduri pentru Filip, un băiețel cu vârsta de un an, din Bucerdea Grânoasă, diagnosticat cu o malformație congenitală a inimii, care a necesitat, până acum, două operații pe cord (ultima la Milano), și pentru Asociația „Sfântul Casian” din Mediaș.

Cei care și-au propus să doneze și nu au reușit o pot face accesând linkurile echipelor, până pe data de 17 septembrie:

https://www.autism24h.ro/…/club-running-cycling-blaj-1-233

https://www.autism24h.ro/…/club-running-cycling-blaj-2-240.

Surse: Radio Blaj și Running&Cycling Club Blaj – Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax