Connect with us
Publicitate

AIUD

Suma URIAȘĂ de bani pe care un deținut închis la Penitenciarul Aiud o cere Statului Român, după ce a suferit două infarcte

Publicat

camera penitenciar, inchisoare, aiud

Albert I., un deținut  în vârstă de 47 de ani, încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud, a dat în judecată Statul Român și cere 200.000 de euro daune morale din cauza faptului că s-a îmbolnăvit în închisoare și suferă de boli incurabile. 

Bărbatul a înaintat cererea de chemare în judecată și o ședință a avut loc pe rolul Judecătoriei Aiud.

În motivarea magistraților se arată că „ este arestat și că s-a îmbolnăvit în cadrul penitenciarelor, unde a fost încarcerat și că suferă de mai multe boli incurabile.

A fost arestat din 2008 și încarcerat, a suferit în anul 2011 un infarct și a fost cazat singur în cameră, unde există mucegai, baie mică cu WC turcesc, gândaci, ploșnițe și fără apă caldă. În anul 2016 a suferit alt infarct”, se arată în documentul citat.

Judecătorii de la Aiud au rețint că obiectul cererii de chemare în judecată îl constituie suma de 200.000 Euro, astfel cum s-a precizat în cuprinsul cererii de chemare în judecată, respectiv o sumă care depășește valoarea de 200.000 lei pentru care competența materială revine judecătoriei și că judecătoria nu este competentă material să judece această cerere, ci competența de soluționare revine tribunalului.

Drept urmare au declinat competența către Tribunalul Alba, instanță abilitată să soluționeze cererea bărbatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 07.02.2021 at 17:18

    Da ce ma pungasule, acolo e statiune de recuperare madicala ? Para-ti bine ca aveai ce manca si cu ce sa te speli. In rest, capul la cutie !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax