Connect with us
Publicitate

AIUD

Suma uriașă de bani pierdută în Penitenciarul Aiud a fost revendicată. Un bărbat și-a luat banii înapoi

Publicat

aiud penitenciar

Suma uriașă de bani pierdută în urmă cu aproape două săptămâni în zona de acces a Penitenciarului Aiud a fost recuperată. Banii, 27.400 de euro au fost descoperiți de trei polițiști de penitenciar, ascunși într-un ciorap, chiar pe calea de acces către clădire. 

După ce au fost descoperiți, banii au fost predați către polițiștii din Aiud care au deschis o anchetă. La scurt timp, un bărbat care, potrivit surselor alba24.ro, lucrează în Penitenciarul Aiud, a spus că banii sunt ai săi și i-a pierdut după o zi de muncă în interiorul instituției.

În urmă cu câteva zile, acesta a mers la sediul poliției din Aiud și a adus documente doveditoare care să ateste faptul că banii pierduți îi aparțin, au transmis reprezentenții IPJ Alba, la solicitarea alba24.ro. Drept urmare bărbatul și-a recuperat banii pierduți.

CITEȘTE ȘI: ZECI de mii de euro, găsiți în Penitenciarul Aiud, într-un ciorap. Cum ar fi ajuns în închisoare suma uriașă de bani

Reamintim că descoperirea a fost făcută în data de 7 martie 2022, pe timpul serii, de către polițiștii de penitenciar, Lavinia Nechifor, Nicoleta Man și Claudiu Șeulean. Cei trei se aflau în serviciul de pază, în postul de acces în penitenciar, când au observat șoseta, iar apoi și-au dat seama că este plină de bani.

După descoperire au întocmit un proces verbal și au predat banii polițiștilor din Aiud.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax