Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Summer Jobs la „Kronospan Sebeş”: 40 de tineri au şansa să facă practică, pe timpul verii, în cadrul companiei

Publicat

„Kronospan Sebeş” dă startul programului Summer Jobs. Ca în fiecare an, tinerii care doresc să facă parte din staff-ul companiei îşi pot depune CV-urile, iar, în urma pregătirii dobândite, aceştia au şansa de a obţine chiar un loc de muncă permanent.

Conducerea instituţiei a anunţat că, în acest an, se caută elevi şi studenţi care doresc să facă practică la toate departamentele, respectiv producţie, financiar-contabil, vânzări, logistică şi resurse umane. Tinerii selectaţi vor respecta programul normal de lucru din cadrul „Kronospan”, iar activitatea lor va fi supervizată de şefii de departament. Anul acesta sunt disponibile 40 de locuri, pentru lunile iulie, august şi septembrie.

Programul Summer Jobs, desfăşurat de „Kronospan Sebeş” a fost primit cu interes în fiecare an de cei care doreau să dobândească experienţă în muncă, într-o companie de prestigiu. CV-urile pot fi depuse pe adresa de e-mail hr@kronospansebes.ro sau la numărul de fax 0258801184.

Sursa Foto realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax