Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Supărat că i-a şifonat imaginea de „șef în casă”, un bărbat din Blaj şi-a ameninţat soţia cu bătaia. Jandarmii i-au amendat cu 400 de lei

Publicat

Doi soţi din Blaj au fost sancţionaţi de jandarmi, după ce şi-au adresat reciproc injurii şi ameninţări. Conflictul a început când bărbatul s-a întors acasă în stare de ebrietate și fără bani, iar soția a început să-l jignească. Pentru că i-a fost afectată imaginea de „sef în casă”, omul i-a întors replicile femeii, care s-a deplasat la jandarmi pentru a-și denunța soțul.

Cei doi nu se aflau la prima abatere de acest fel. La începutul anului, aceștia au mai fost sancţionaţi pentru că s-au certat pe stradă. Dacă atunci incidentul a fost anunţat de vecini la 112, de data aceasta Reghina M. (42 de ani) s-a prezentat la sediul Jandarmeriei Blaj (situat pe strada Sălciilor, din localitate) şi a solicitat ajutor, deoarece, în urmă cu puţin timp, soţul a înjurat-o, a ameninţat-o cu acte de violenţă şi nu i-a mai permis accesul în gospodărie.

Deplasaţi de urgenţă la domiciliul femeii, jandarmii l-au găsit pe soţul acesteia, Ilie M. (51 de ani), în stare vădită de ebrietate şi foarte agitat. Bărbatul a recunoscut că şi-a înjurat şi jignit soţia şi, dacă ar fi reuşit să o prindă, o şi bătea. Scandalul ar fi fost iniţiat chiar de Reghina, care şi-ar fi înjurat soţul pe motiv că acesta s-a întors acasă beat şi fără bani. Faptul că făcut-o în faţa vecinilor şi prietenilor bărbatului a determinat o reacţie asemănătoare din partea acestuia, supărat, conform propriilor spuse, că i-a fost afectată imaginea de “şef în casă”.

Jandarmii au aplanat tensiunile dintre cei doi şi i-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax