Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Super concert în Club Stage. DJ Rynno și Sylvia vin să-și cunoască fanii din Alba Iulia

Publicat

Maratonul concertelor continuă și în acest weekend, la Club Stage. După Deepcentral și Cabron, este rândul lui DJ Rynno şi al Sylviei să încânte, într-un show live, publicul albaiulian. Animatoare, cocktail-uri delicioase şi multă muzică bună vă așteaptă, sâmbătă, în cel mai mare club din oraș.

În fiecare sfârșit de săptămână, Club Stage îți aduce cei mai în vogă artiști ai momentului. Nici această sâmbătă nu face excepție: pe scena clubului vor urca DJ Rynno și Sylvia. Albaiulienii vor avea ocazia să asculte live cel mai recent hit al acestora, „Chiar dacă ai plecat”, dar și piese mai vechi precum „Feel in Love” sau „Save Me”. Pe lângă concert, clubul vă așteaptă cu cele mai bune oferte din oraș și cu cea mai bună muzică.

Intrarea costă 10 lei pentru fete şi 15 lei pentru băieţi.

Reamintim că doamnele și domnișoarele care au luat parte la evenimentul de vineri, show-ul de striptease masculin, vor avea intrarea liberă la concertul DJ Rynno și Sylvia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax