Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Super REDUCERI de Black Friday la Auto Zilla. Vezi OFERTE din magazinul de piese auto online

Publicat

az_facebook Pune-ți mașina la punct, de BLACK FRIDAY. Poţi cumpăra online, de la AutoZilla, curele de transmisie, uleiuri, caroserie și filtre.

Cu toții ne pregătim pentru vacanțele ce ne bat la ușă, dar și pentru perioada de Sărbători unde tentația de a cumpăra cadouri multe și scumpe este mare. Fie că vorbim de mini-vacanța din perioada 28 noiembrie – 1 decembrie sau chiar de Revelion, este evident că planurile noastre implică costuri atât pentru cazare, dar și pentru deplasări.

Cum nimeni nu își dorește să rămână cu mașina în drum chiar de Sărbători, perioada de Black Friday este o ocazie bună de a-ți pune la punct mașina la prețuri cu cel putin 25% mai mici decât cele de listă.

Așa că dacă ai tot amânat până acum să schimbi cureaua de transmisie, distribuție sau poate ai amânat să îți faci schimbul de ulei la timp, magazinul AutoZilla te așteaptă la sediu pe Tudor Vladimirescu nr 9 sau, dacă ești mai comod, îți poți comanda chiar tu piesele, din fotoliul de acasă, cu un simplu click pe www.auto-zilla.ro.

Dacă nu reușești să comanzi astăzi piesele dorite, nu te îngrijora. Ai timp până în 31 decembrie să beneficiezi de promoții.

Ce piese auto găsești la Black Friday?

POZA BF Magazinul propune o gamă de produse atent selecționate pentru ca tu să te simți în siguranță oriunde te-ai duce. Consumabilele sunt o categorie amânată mereu de șoferi, pentru că trebuie schimbate după un anumit număr de kilometri și nu întotdeauna ești pregătit financiar pentru o revizie generală. Așa că profită de ocazie să schimbi consumabilele pe care le-ai evitat de mult timp, pe principiul “lasă ca merge și așa”.

Vei găsi curele de transmisie pentru VW, BMW, Fiat sau Skoda, reduse de la 55 RON la 40 RON, antigel concentrat pentru Renault de la 22 RON la 15 RON/Litru sau filtru MANN pentru Audi/ VW de la 36 RON la 28 RON, dar și ulei redus de la 40 la 29 RON, Castrol Edge 5W30 la 32 RON sau CASTROL MAGNATEC la 30 RON.

Pregătește-ți mașina pentru drumurile pe terenuri accidentate. Pe site vei găsi amortizoare noi pentru Dacia Logan și Dacia Sandero, reduse de la 98 RON la 64 RON.

Oferta de Black Friday este disponibilă până la 31 decembrie 2015 pe www.auto-zilla.ro. La comenzi mai mari de 350 RON, transportul este gratuit și beneficiezi de încă o reducere de 5% la toate piesele comandate și la o comandă viitoare.

AutoZilla, singurul magazin de piese auto din Alba Iulia cu secțiune online de BLACK FRIDAY pentru curele de transmisie, uleiuri, caroserie și filtre.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax