Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Supermarket de 1.800 de metri pătrați cu 155 de locuri de parcare, în zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia. Proiect în CL

Publicat

Lanțul de supermarket-uri Lidl se pregătește pentru construirea unui nou magazin la Alba Iulia, în zona Bazinului Olimpic.

Suprafața acestuia va fi de 1.800 de metri pătrați și va beneficia de un număr de 155 de locuri de parcare. Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința de vineri, 27 septembrie, Planul Urbanistic de Detaliu „Construire magazin comercial Lidl, realizare accese și împrejmuire”.

Documentația propune realizarea unui magazin comercial Lidl, în suprafață de 1.800 mp, precum și amenajarea unui număr de 155 parcaje aferente, în zona Bazinului Olimpic.

Potrivit propunerii, accesul auto și pietonal se va realiza din B-dul Revoluției, strada Alcalla de Henares și strada Calea Moților.

Acesta este cel de-al treilea magazin Lidl la Alba Iulia. Unul este funcțional, iar altul este de asemenea în fază de proiect, în zona magazinului Unirea, pe amplasamentul fostei piețe Sifor.

Citește și Un nou magazin LIDL se va construi în centrul orașului Alba Iulia. Consilierii Locali au aprobat proiectul

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax