Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Suporterii galeriilor de fotbal din țară își anunță prezența la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Mesaje ANTI-JANDARMERIE

Publicat

anti jandarmerie

Cu ocazia evenimentelor dedicate zilei de 1 Decembrie în an de Centenar, la Alba Iulia și-au anunțat prezența și suporterii mai multor echipe de fotbal din țară. Pe paginile dedicate fenomenului ultras din România, există postări și evenimente care îndeamnă suporterii la boicotarea momentului când Jandarmeria Română va defila în cadrul paradei militare. 

Suporterii echipelor de fotbal din țară și-au anunțat prezența în număr mare de 1 Decembrie la Alba Iulia.

Și în anii trecuți în Cealaltă Capitală, cu ocazia Zilei Naționale, aceștia au fost prezenți cu diferite coregrafii, bazate pe mesaje care îndemnau la unirea cu Basarabia sau unitate națională.

Din ”arsenalul” ultrașilor nu au lipsit în trecut nici vestitele fumigene și torțe care au colorat și luminat Cetatea Alba Carolina pentru minute bune.

Cu ocazia Centenarului, pe paginile de Facebook dedicate fenomenului ultras din România, sunt promovate evenimente care îndeamnă la boicotarea paradei militare în momentele în care Jandarmeria Română va intra în defilare.

interzis jandarmilor

”Jandarmeria Română, o instituție aservită politic și care are ca principal scop gazarea și bătaia românilor, fie că vorbim de protestele din 10 august, de protestele din 2017, de cele din 2012, de Roșia Montană, de Pungești sau de modul jandarmilor de a acționa pe stadioanele de fotbal.

Pentru toate abuzurile făcute asupra suporterilor, pentru toate bătăile date jurnaliștilor, suporterilor, cetățenilor acestei țări, pentru toate înscenările pe care le-au făcut, începând cu 13-15 iunie 1990 și continuând pe cele pe care le-am demascat deja, ianuarie 2012 și protestele recente din Piața Victoriei, noi, Revista ULTRA’, anunțăm în mod oficial că Jandarmeria Română nu are ce căuta în cadrul defilării militare organizată cu ocazia Zilei Naționale a României.

print jandarmerie

La an aniversar, la 100 de ani de la Marea Unire, să-i vedem pe jandarmi defilând nu ar fi decât o altă înjosire la care poporul român este supus.

Dacă Jandarmeria Română nu va avea decența să se retragă de la parada de 1 Decembrie, atât la Alba Iulia, cât și în București, vă invităm sa îi oferiți ceea ce merită sau să vă întoarceți cu spatele la defilarea jandarmilor, ridicând aceleași degete pe care Florin Iordache le arată românilor. Romania este a noastră, nu a lor!” se arată în descrierea unui eveniment promovat de o pagină dedicată fenomenului ultra din România.

Sursă foto: Facebook – Revista Ultra

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Observator

    miercuri, 21.11.2018 at 19:35

    Trebuie stiut ca dupa 10 August 2018 Principesa Margareta a dat un comunicat in care condamna violenta de la protest si afirma ca poporul are dreptul democratic la protest.In data de 11 octombrie 2018 la palatul Elisabeta,printul consort Duda primeste vizita sefilor jandarmeriei Ionut Sindile si Sebastian Cucos.Bineinteles cu felicitari si protocol.Site-ul jandarmeriei nu mai afiseaza vizita la palatul Elisabeta. Nu se intelege de ce asa zisa casa regala fara statut legal a romaniei se „prezinta la cacealma”.Un membru al casei regale e de acord cu protestatarii iar un altul isi afirma respectul pentru jandarmerie. Probabil,cu aceeasi nehotarare si duplicitara manifestare a familiei se vor prezenta si la Alba Iulia unde trebuie sa l-e reaminteasca cineva ca e vorba despre Unire.Si intr-o familie tot despre unire e vorba si trebuie dovedita prin fapte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax