Connect with us
Publicitate

BLAJ

Suporterii Volei Alba Blaj sunt invitați să ducă o jucărie de pluș, la meciul de miecuri. Ultima confruntare ”acasă” din 2023

Publicat

Ultimul meci din 2023 pe teren propriu pentru Volei Alba Blaj se joacă miercuri, 13 decembrie. Suporterii sunt invitați să meargă la sala polivalentă cu o jucărie de pluș, sau chiar mai multe. 

Acestea vor fi strânse la intrarea în sală, iar apoi donate, pentru copiilor din centrele sociale și din grădinițele Blajului.

Volei Alba Blaj va întâlni, miercuri, 13 decembrie, de la ora 18:00, CSO Voluntari, în returul sferturilor de finală ale Cupei României.

Ultimul meci acasă din 2023

Pentru a se califica în semifinalele competiției, Volei Alba Blaj are nevoie de o victorie la orice scor. În tur, campioana României s-a impus la Voluntari cu scorul de 3-2, după ce a revenit de la 0-2.

CSO Voluntari vine la Blaj cu un antrenor nou, Dehri Can Dehrioglu, fost la CSM București pentru o etapă (1-3 la Blaj în prima rundă a campionatului), după ce echipa a fost condusă de secundul Gabriel Enache, interimar în urma despărțirii de Milan Ljubičić.

CSO Voluntari este în formă

Echipa ilfoveană este în revenire de formă după plecarea fostului antrenor principal, fiind învinsă o singură dată, chiar de Volei Alba Blaj, în meciul tur din sferturile Cupei.

După un început slab de campionat, CSO Voluntari a urcat pe locul 5 în Divizia A1 și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Challenge.

Volei Alba Blaj vine după două prestații solide în campionat și în Europa. Campioana României tocmai a urcat pe prima poziție a clasamentului și a obținut, săptămâna trecută, o superbă victorie, în deplasare, în Liga Campionilor, 3-0 cu campioana Franței, Volero Le Cannet.

Este a treia întâlnire între cele două echipe în acest sezon. Volei Alba Blaj s-a impus, în Alba Blaj Arena, cu 3-1, în etapa a doua a DA1F și a câștigat partida tur, din Cupa României, 3-2 la Voluntari, ambele jocuri fiind extrem de disputate, au precizat reprezentanții clubului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax