Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Supraviețuitorul atacului de la Partoș are nevoie urgentă de sânge. Călin Drâmbărean, în stare critică la spital

Publicat

donare sange

donare sange, centru de transfuzii Călin Drâmbărea, supraviețuitorul atacului din Partoș în urma căruia mama sa de 80 de ani a decedat,  are nevoie urgentă de sânge. Bărbatul de 53 se află în stare critică la Spitalul Județean Alba, iar din cauza crizei de sânge existente, medicii au solicitat familiei să aducă donatori. 

La două săptămâni după cumplita crimă din cartierul albaiulian Partoș, în care o femeie de 80 de ani a fost ucisă cu sânge rece în grădina casei, fiul acesteia Călin Dâmbărean, care a supraviețuit miraculos după multiple lovituri în zona capului, se află încă în stare critică la spital.

Pentru a nu opri administrarea cu sânge a acestuia, medicii au solicitat familiei găsirea de donatori.

Călin Dâmbărean are grupa A 2 negativ, însă orice grupă este acceptată.

Cei care vor să ajute în acest caz sunt așteptați, marți, de la ora 7.30 la Centrul de Transfuzii din Alba Iulia. Donatorii trebuie să nu consume alcool și grăzimi înainte cu 48 de ore și să specifice persoana pentru care donează.

Reamintim că în dimineața zile de 15 iunie, Cornelia Drâmbărea,  a fost găsită fără suflare în curtea casei sale, de pe strada Regiment V Vânători, în cartierul Partoş al oraşului Alba Iulia. Fiul ei Călin, de 53 de ani, a fost găsit închis în casă, în stare de șoc, cu multiple lovituri la nivelul capului.

Cumplita crimă s-a petrecut vineri, iar poliția a fost anunțată abia sâmbătă, când victimele au fost găsite de către familie.

După ce a comis fapta de la Alba Iulia, Mădălin Lupu ar fi plecat la Botoșani unde a încercat să comită un furt la locuința Floricăi Dutcă, o femeie de 71 de ani din Coțușca. Femeia nu era acasă, dar a fost alertată de vecini. Când a intrat în casă peste tânăr, acesta a înjunghiat-o de două ori, victima decedând la spital.  Cea de-a doua victimă a fost ucisă chiar de ziua lui de naștere.

„Aflându-se pe raza municipiului Alba Iulia, în scopul de a sustrage bani și bunuri, a pătruns fără drept în curtea și în casa locuinței victimei D. C. – în vârstă de 80 de ani și a fiului acesteia, persoana vătămată D. C. O. – în vârstă de 53 de ani, locuință situată în municipiul Alba Iulia, județul Alba, ocazie cu care le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari și cu picioarele, în zona capului și a pieptului, sustrăgând din casa locuinței acestora suma de aproximativ 4.300 lei, precum și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, cauzându-le leziuni grave care au condus la decesul victimei D. C. și la internarea medicală de urgență a persoanei vătămate D. C. O.”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Inculpatul în cazul crimei de la Partoş, Mădălin Miki Lupu (24 de ani, din Coţuşca, Botoşani), a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

VEZI: FOTO-VIDEO: Suspectul în cazul CRIMEI de la Partoș, adus pentru reconstituirea faptei. Miki Lupu, la casa de pe Regimentul V Vânători

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax