Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Surprins de un vânzător, într-un supermarket din Alba Iulia, în timp ce fura cosmetice. Un bărbat de 31 de ani s-a ales cu dosar penal

Publicat

pol

Un tânăr de 31 de ani din Alba Iulia a avut “ghinionul” de a fi prins de un vânzător, în timp ce intenţiona să fure dintr-un supermarket de pe Bulevardul Transilvaniei din municipiu, mai multe produse cosmetice. S-a ales cu dosar penal.

Vineri, la ora 9.20, Poliția municipiului Alba Iulia a fost sesizată despre faptul că un bărbat a fost surprins de vânzător în timp ce încerca sa sustragă mai multe bunuri dintr-un magazin din Alba Iulia.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Alba Iulia care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că suspectul este   George Liviu T., de 31 de ani, domiciliat în Alba Iulia, asupra căruia au fost găsite șase produse cosmetice în valoare totală de 85 lei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care faţă de George Liviu T. se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax