Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu la Sebeşel, cu pagube estimate la 18.000 de lei. Gospodărie cuprinsă de flăcări după ce proprietarul a dat foc unor resturi vegetale

Publicat

masina interventie pompieri

Un incendiu a izbucnit luni după amiază la şura unei case din localitatea Sebeşel, comuna Săsciori. Pompierii din Sebeş au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

UPDATE: Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină luni, la ora 13.54, în localitatea Sebeşel, comuna Săsciori, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei gospodării, formată din casă, şopron şi grajd, proprietatea lui I.M. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Săsciori.

În urma unor lucrări de igienizare a terenului de resturi vegetale efectuate de către T.G., focul a scăpat de sub control şi s-a extins la gospodăria aflată în imediata apropiere, generând incendiul.

Au ars acoperişul gospodăriei pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, două tone fân, o căruţă şi instalaţia electrică. Incendiul s-a propagat la o grajdul din vecinătate, proprietatea lui M.S., arzând circa 20 mp de acoperiş confecţionat din lemn şi ţiglă. Pagubele produse se ridică la aproximativ 18.000 lei, iar bunurile salvate la circa 60.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax