Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Căpitanul echipei Unirea, exclus din lot pentru că a depus memoriu

Publicat

Căpitanul Unirii Alba Iulia, Răzvan Dâlbea nu a fost convocat pentru partida de sâmbătă cu CSM Râmnicu Vâlcea. Decizia vine ca urmare a celor făptuite de către jucător. ”Am fost înștiințați, în această dimineață (n.r. – vineri dimineaţă), că Dâlbea și-a depus memoriu. Suntem foarte supărați, pentru că el este căpitanul și totodată exemplul echipei, nu e normal ceea ce a făcut el, iar, ca urmare, nu a prins lotul. E logic, nu? Doar nu o să-i creștem cota unui jucător care dorește să plece liber de contract de la noi”, a „tunat” Nicolae Lupu, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia

Răzvan Dâlbea a fost dat ca exemplu în fața celorlalți jucători. Lupu a spus că de același tratament vor avea parte și ceilalți jucători, dacă-și vor depune memorii. „Indiferent de riscuri, noi vom lua aceleași măsuri împotriva tuturor, indiferent de nume. Nu e corect ca jucătorii să fie alături de echipă doar la bine. Lui Dâlbea i-a fost bine patru ani la Unirea, acum, când e puțin mai greu… sincer, sunt dezamăgit, nu mă așteptam ca el să facă asta”, a adăugat, supărat, Nicolae Lupu.

Președintele este de părere că echipa nu va „muri” odată cu plecarea lui Dâlbea sau cu a altuia. „Oricum, Unirea nu moare odată cu Răzvan Dâlbea sau cu mine sau cu alți jucători. Echipa are o tradiție și nu va muri odată cu plecarea unui jucător sau conducător”, a adăugat președintele executiv.

Unirea Alba Iulia este pe locul 9, după tot atâtea etape desfășurate, iar jocul din teren, prestat de echipă nu dovedește faptul că jucătorii ar fi îndreptățiți să fie cu gândul doar la bani. „Eu nu cred că, la ceea ce se joacă în acest moment, e firesc să ne gândim doar la bani. Am spus asta și în cazul altor jucători care au fost la noi în sezonul trecut și au dezamăgit”, a declarat Nicolae Lupu.

Astfel, Unirea Alba Iulia va fi lipsită de aportul căpitanului la meciul de mâine. Contactat telefonic, antrenorul Adorian Himcinschi a refuzat să comenteze situația aceasta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax